CA | ES

Muntsa Queralt | SANOFI

Public Affairs General Medicines a Sanofi

Muntsa Queralt | SANOFI

Public Affairs General Medicines a Sanofi
@muntsaq | @SanofiES

Biografia

La Sra. Muntsa Queralt és diplomada en infermeria, especialitzada en Promoció de la Salut per la Universitat de Barcelona i compta amb una llarga trajectòria en la docència i com a redactora de continguts en la revista Diabetes SP. La vinculació amb el món associatiu es va iniciar el 1993 sent la presidenta d’una nova associació de diabetis a l’Alt Penedès, després com a vicepresidenta de l’Associació de Diabetis de Catalunya on gestionava el programa “La diabetis a l’Escola” i “Les colònies de nens i joves amb diabetis”. Durant aquells anys també va formar part del Consell Assessor de la Diabetes aportant la veu dels pacients dins el Departament de Salut.

A nivell laboral, va treballar d’infermera i com educadora en diabetes a la Fundació Sardà Farriol. Al 2003 va entrar a treballar a Sanofi com educadora i va passar per diferents departaments com Ventes, Marketing, Patient Advocacy i Comunicació. Actualment forma part de l’equip de Public Affairs, sent la responsable de General Medicines i les Plataformes Transversals de Pacients.

PONÈNCIA: «Diguan: Una visió del programa educatiu en diabetis tipo1 (DM1) després de 9 anys d’experiència»

A l’adolescència s’experimenten una sèrie de canvis biològics que acompanyen l’arribada d’una maduresa física, cognitiva i emocional.

Si a aquests canvis sumem la diabetis tipus 1, habitualment això implica problemes específics per a l’acceptació de la diabetis i una dificultat afegida per a la correcta autogestió de la malaltia.

Per respondre aquestes necessitats, es va crear el programa educatiu DIGUAN amb l’objectiu d’ajudar els joves a millorar la seva salut, fomentar l’educació terapèutica, reforçar la importància de l’adherència, alhora que es dona a conèixer la diabetis a l’entorn personal i social de l’adolescent, cosa que facilita la normalització de la malaltia.

Diguan ha estat creat i desenvolupat conjuntament per la Societat Espanyola de Diabetis (SED), la Societat Espanyola d’Endocrinologia Pediàtrica (SEEP), la Federació Espanyola de Diabetis (FEDE) i Sanofi.

Després de 9 anys de trajectòria, fem una anàlisi dels inicis del projecte i com ha anat evolucionant i canviant amb el temps, sempre de la mà de les tendències digitals i dels mateixos adolescents amb diabetis.

Altres pàgines web de referència: sanofi.es

All session by Muntsa Queralt | SANOFI

xpabcncongress.com