CA | ES

Concha Querol, PhD | MEDTRONIC IBÉRICA

Responsable de l'àrea de Patient Experience & Patient Advocacy de MEDTRONIC IBÉRICA.

Concha Querol, PhD | MEDTRONIC IBÉRICA

Responsable de l'àrea de Patient Experience & Patient Advocacy de MEDTRONIC IBÉRICA.
@MedtronicES

Biografia

Concha Querol és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat Autònoma de Madrid i posseeix un doctorat en Història Moderna d’Espanya. Posseeix la certificació internacional en Patient Experience & Patient Advocacy pel Beryl Institute des de 2019. Va començar a treballar en Medtronic Ibèrica l’any 2000 on actualment és la responsable de l’àrea d’Experiència de Pacient i Patient Advocacy.
Des de l’any 2015 és la responsable de l’estratègia d’Experiència de pacient i desenvolupament de projectes de valor en aquesta àrea. Durant aquest temps ha dissenyat i desenvolupat una metodologia pròpia per a l’anàlisi, millora contínua i seguiment de l’Experiència de Pacient, en diferents unitats clíniques, així com en diversos processos assistencials. Aquesta metodologia s’ha implementat en nombrosos projectes de valor desenvolupats en diferents unitats clíniques, dins de l’estratègia de Value Based Healthcare de Medtronic. A més, participa en diversos projectes que impulsen la inclusió de pacients i la seva participació activa en les diferents fases d’ideació i disseny i educació per al maneig de dispositius mèdics, sota el lideratge d’EUPATI així com en altres finançats pel EIT-*HEALTH en els quals participen tant hospitals espanyols com altres països europeus. Destinats, aquests últims, a fomentar la participació en aquestes fases de pacients pediàtrics i adolescents, usuaris finals d’aquesta tecnologia.

PONÈNCIA «Better@Home. Solució integrada per a l’hospitalització domiciliària»

BETTER@HOME és una solució de cura integrada per a pacients en Hospitalització a domicili que, combinant el suport de tecnologies digitals per al seguiment remot d’aquests pacients amb un programa educatiu, té com a objectiu millorar l’eficiència del procés assistencial, a través de l’optimització dels recursos existents, i l’impacte en els resultats en salut dels pacients, a més d’acompanyar-los en el maneig de la seva malaltia, millorar la seva experiència, mantenint la qualitat i seguretat.
A través d’un sistema de monitoratge remot i de la comunicació bidireccional entre pacient/cuidador i hospital, la solució BETTER@HOME permet realitzar seguiments a distància dels pacients, anticipant-se a possibles esdeveniments evitant complicacions, a més promou l’apoderament dels pacients i millora l’adherència d’aquests i els seus cuidadors als plans de cura. A més, BETTER@HOME permet optimitzar els recursos existents en la Unitat, ja que es redueixen considerablement les visites al domicili del pacient, mantenint la qualitat i seguretat del seguiment d’aquests.
Aquesta solució permet a l’hospital realitzar una transformació digital beneficiosa tant per a pacients com a professionals, ja que combina l’optimització de recursos amb els beneficis, no sols clínics, dels pacients.

All session by Concha Querol, PhD | MEDTRONIC IBÉRICA

xpabcncongress.com