CA | ES

Cisa Llopis | PARC SANITARI SANT JOAN DE DÉU

Coordinadora Tècnica de SOM Salut Mental 360

Cisa Llopis | PARC SANITARI SANT JOAN DE DÉU

Coordinadora Tècnica de SOM Salut Mental 360
@SaludMentalSJD

Biografia

La Sra. Cisa Llopis és psicòloga, amb més de 15 d’anys d’experiència en el moviment associatiu de familiars i de persones amb experiència pròpia en salut mental.

Actualment és tècnica a la Direcció d’Anàlisi i Estratègia de Salut Mental de Sant Joan de Déu i Coordinadora tècnica de SOM Salut Mental 360, plataforma web que  ofereix recursos per a la promoció de la salut mental promoguda per diferents centres de Sant Joan de Déu de Catalunya. Una de les seves principals funcions és la promoció i dinamització de la participació activa de les associacions de familiars i persones amb experiència pròpia en tots els nivells de treball de la plataforma.

La seva relació amb el moviment associatiu va començar amb la coordinació d’un Club Social, passant per ser la responsable dels serveis d’informació i assessorament de la Federació Salut Mental Catalunya, i l’assessorament a l’estratègia de salut mental comunitària de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

PONÈNCIA: «SOM Salut Mental 360. Plataforma digital per a la promoció de la salut mental».

SOM Salut Mental 360 és una plataforma digital per a la promoció de la salut mental impulsada per diferents centres de Sant Joan de Déu (Hospital SJD de Barcelona, Parc Sanitari SJD, SJD Terres de Lleida, SJD Serveis Socials Barcelona, i Solidaritat SJD) i cocreada entre tots els agents implicats: professionals dels àmbits de la salut social i educatiu, persones amb experiència pròpia, familiars i persones del seu entorn.

L’objectiu és compartir coneixements i experiències de tots els agents, i dotar a la ciutadania de serveis i recursos digitals d’acompanyament, empoderament, informació, sensibilització i promoció de la salut mental i el benestar emocional. Alhora, aposta per l’establiment de noves relacions entre els agents, amb una mirada de 360º de la salut mental, situant la persona en el centre de l’atenció i amb dret a accedir a informació veraç i contrastada i als suports que pugui necessitar per prendre decisions sobre la seva pròpia salut i benestar.

All session by Cisa Llopis | PARC SANITARI SANT JOAN DE DÉU

xpabcncongress.com