CA | ES

Zona Expositors – Solucions tecnològiques

Zona d'expositors

Solucions tecnològiques

LUCÍA

Cabina d´hidroterapia amb estimulació multi-sensorial.

Sistema Insulcloud 360

Un sistema per simplificar els aspectes de control de la diabetis, reduir les complicacions derivades de la malaltia, optimitzar i facilitar l'atenció del pacient i reduir el cost de l'atenció sanitària

Prevemama

Aplicació mòbil segura, intuïtiva i fàcil d'usar, dirigida a dones i personal sanitari mitjançant un senzill qüestionari un índex de risc de patir càncer de mama i les recomanacions sobre la millor prova d'imatge i la periodicitat amb què se'ls aconsella realitzar-les.

App WalkWay

Aplicació mòbil i una plataforma web de manera que Pacient i Metge participen activament en la preparació de la intervenció quirúrgica i en la rehabilitació després de la mateixa.

Patient Empowerment for Major Surgery Preparation at Home

PAPRIKA és una solució habilitada tecnològicament dirigida a reduir les complicacions perioperatòries mitjançant l’optimització de l’estat de referència del pacient en tres eixos principals: la forma física, l’estat nutricional i el benestar emocional. El programa està dissenyat per millorar la recuperació i els resultats quirúrgics dels pacients, especialment en aquells amb un risc elevat de curs postoperatori complicat.

OptCareServices: Improving Caregivers and Users Mobility

Els serveis de salut i atenció social a la llar (HHSC) consisteixen en un conjunt ampli i diferent de serveis prestats principalment per l’administració pública, empreses privades i ONG a una població com a pacients, persones grans o persones en risc

Smart-Care Robot V-Chair. El robot assistencial que millora la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda

Control Live, en la seva missió de millorar la qualitat de vida dels dependents i dins del seu pipeline d'R+D+I, ha desenvolupat un robot assistencial en forma de llit hospitalari i cadira de rodes elèctrica, tot en un, que permet automatitzar els processos preventius de mobilització del pacient a la vegada que redueix a un sol cuidador i sense necessitat d’esforços, les tasques de manipulació del pacient, al mateix temps que aporta autonomia a la persona afectada.

POSA ALTHAIA AL TEU MÒBIL (portal de salut)

El portal de salut Althaia (web i app) és l'eina que permet donar informació als usuaris de la institució de diferents aspectes relacionats amb el seu procés assistencial.

Legit Health | Inteligencia artificial para el seguimiento de enfermedades crónicas de la piel

Legit Health és una startup especialitzada en malalties dermatològiques que ha desenvolupat una solució tecnològica basada en algoritmes d'intel·ligència artificial i computer visió amb l'objectiu de donar poder als pacients amb malalties cròniques de la pell perquè prenguin un paper més actiu en el seguiment i control de la seva patologia.

ICOnnecta’t: Un ecosistema digital de suport psicosocial en càncer

Oncommun (http://oncommun.eu) és un projecte Europeu que ha permès desenvolupar un ecosistema digital de serveis educatius i psicosocials flexible i esglaonat, que garanteix un cribratge, seguiment i suport de qualitat a les persones amb càncer. Aquest ecosistema s’ha anomenat ICOnnecta’t, i ha passat a formar part integral de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), a més d’adaptar-se a d’altres institucions estatals i europees.

The Blue Box

Dissenyat a partir del sistema olfactiu d'un gos i les seves neurones olfactives, The Blue Box és un dispositiu biomèdic basat en la IA que es dirigeix a fer proves de càncer de mama a casa en una manera no invasiva, no irradiant, econòmica, específica i fàcil d'usar… només introduint una mostra d'orina en una "BOX"!

BETTER@HOME

BETTER @ HOME és una solució de cura integrat per a pacients en Hospitalització a Domicili que, combinant el suport de tecnologies digitals per al seguiment remot d'aquests pacients amb un programa educatiu, té com a objectiu la millora de l'eficiència del procés assistencial, mitjançant l'optimització dels recursos existents, i l'impacte en els resultats en salut dels pacients, a més d'acompanyar-los en el maneig de la seva malaltia, millorar la seva experiència, mantenint la qualitat i seguretat dels pacients.

Evernoa HOME: herramientas sencillas y coste efectivas para mantener el asma bajo control

L'estratègia evernoa posa a disposició de pacients i clínics una línia de productes que, mitjançant la detecció de biomarcadors exhalats, proporciona eines no invasives, ràpides, i cost econòmic que empoderen el pacient situant-lo en el centre dels processos.

ASISTA: Servei Intel·ligent d'Assistència Domiciliaria

ASISTA proposa una plataforma tecnològica de concurrència de sensors, assistents de veu i d’altres dispositius, capaç d’aplicar algoritmes d’Intel·ligència Artificial que permetin oferir serveis d’alt valor afegit per a l'atenció de les persones grans i dependents que viuen als seus domicilis.

“Engage”: empoderar al Paciente y mejorar su experiencia con el Hospital

“engage” permet realitzar un seguiment remot de cada Pacient, permetent una medicina personalitzada, participativa i preventiva.

ActiveHip+ : educación sanitaria y telerehabilitación para pacientes con fractura de cadera y sus cuidadores

Sovint el procés de rehabilitació d'una fractura de maluc es veu interromput després de l'alta hospitalària per la manca de recursos. El projecte ActiveHip+ pretén millorar el procés de recuperació funcional dels pacients de fractura de maluc

Smart Room

El projecte “Smart Room” consisteix en un sistema de recollida de dades de l’estat físic i de la qualitat de vida de manera interactiva i automàtica. El pacient passa per un recorregut interactiu dotat de sensors i pantalla tàctil guiat pel sistema qui va indicant al pacient els passos a seguir. Al final del recorregut, les dades queden recollides en format digital i s’envien directament al sistema des d’on els metges poden accedir en temps real.

CarpeDiem: Empoderant el ciutadà en els principals pilars de la salut

L'aplicació mòbil CarpeDiem, que dona suport intel·ligent i automàtic a les persones que vulguin seguir un estil de vida saludable, considerant els quatre pilars de la salut: alimentació, activitat física, son i maneig de l'estrès.

I-DTI: Plataforma digital per a professionals de la salut relacionats amb la donació i el transplantament d’òrgans

I-DTI és una plataforma online dirigida a professionals de la salut en l’àmbit de donació i transplantament d’òrgans. Aquest projecte es desenvolupat per DTI Foundation, i sorgeix com a solució per organitzar les consultes rebudes per part de professionals arreu del món que acudeixen a DTI degut a la seva experiència i activitat en programes de formació.

MOVit Game

MOVIT Game és una continuació del projecte MOVIT. El principal objectiu és crear un joc interactiu per motivar les persones amb DMD a fer els entrenaments físics i els exercicis de fisioteràpia, que solen ser monòtons i, per tant, poc atractius. Té com a element central la cadira MOVIT, una cadira de rodes elèctrica. En lloc de ser accionada per una palanca de control, la persona mou els braços per controlar la direcció i la velocitat.

Empoderant el pacient amb dolor crònic: introducció de l’educació en neurociència del dolor a les consultes d’atenció primària i atenció hospitalària a Catalunya.

Aquest projecte neix arran la percepció de la necessitat que cal canviar el paradigma centrat en una visió exclusivament somàtica del dolor amb una nova cultura del dolor a la societat, i pretén oferir un enfocament educatiu del dolor i les SSC basat en les evidències neurocientífiques sobre dolor, que esdevingui una eina terapèutica pel pacient i autoformativa pel professional sanitari.

Valoració de la ruta assistencial i incorporació de la telemedicina a l’atenció multidisciplinar del pacient amb migranya

El projecte plantejat avalua l’opinió dels pacients i familiars amb migranya respecte l’ús de les tecnologies en la seva atenció sanitària, concretament, l’atenció telemàtica síncrona a través de l’ús de videoconferències i l’atenció telemàtica asíncrona a través d’una aplicació mòbil que connecta al pacient amb l’equip multidisciplinar d’atenció sanitària referent en migranya.

Educación digital al paciente

Ajudem als hospitals a millorar la qualitat a un menor cost, a través de la innovació de processos i l'ús de la comunicació digital. En col·laboració amb els hospitals i usuaris, definim la informació necessària per al pacient i el professional sanitari al llarg de la trajectòria d'atenció al pacient. A través d'una forma estandarditzada de treball i l'ús de programari visual i interactiu de Medify, un hospital, i/o clínica, pot suplir la manca d'informació.

Senior Domo - Suara Cooperativa

SeniorDomo és una iniciativa enfocada a la teleassistència per a gent gran que posa en marxa una solució tecnològica amb la col·laboració de Suara Cooperativa. Sistema que promou la teleassistència de forma monitoritzada gràcies a la solució tecnològica. El dispositiu s’integra en el dia a dia de les persones grans i els aporta tranquil·litat tant per ells per les seves famílies.

ReHub

ReHub és una plataforma de rehabilitació digital basada en l'evidència mèdica que ofereix una rehabilitació a distància eficaç i personalitzada per a persones que pateixen problemes musculoesquelètics. Aquesta innovadora eina maximitza els aspectes operatius i l'eficàcia terapèutica, promovent una comunicació contínua entre el metge, el fisioterapeuta i el pacient.

ForPatientApp para pacientes en lista de espera quirúrgica de hernia inguinal: Estudio Piloto de viabilidad

L'app "ForAppPatient" s'ha ofert als pacients diagnosticats d'hèrnia inguinal i inclosos en la llista d'espera quirúrgica de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa en el període comprès de març a maig 2021. Aquesta App funciona com un assistent virtual que acompanya el pacient a al llarg de tot d'el procés quirúrgic, des del moment de la inclusió en llista d'espera fins al període postquirúrgic.
xpabcncongress.com