CA | ES

Silvia Millat | HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE

Cap de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Participació

Silvia Millat | HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE

Cap de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Participació

Biografia

La Sra. Sílvia Millat Servent és l’actual cap d’Atenció a la Ciutadania i Participació de l’Hospital Universitari de Bellvitge, i té incorporada dintre aquesta unitat l’Àrea d’Experiència de Pacient. Forma part de la Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad (SEAUS), sent membre actiu de la vocalia de Catalunya. Llicenciada en Història de l’Art per la UB i Màster en Gestió Cultural per la UOC, ha realitzat cursos de formació en LEAN (Instituto Lean Management) i d’Experiència de Pacient (Aula Clínic-Hospital Clínic de Barcelona).

PONÈNCIA: «Projecte PET-RNM de l’Hospital Universitari de Bellvitge: com innovar i incrementar el valor del servei incorporant l’experiència de pacient»

L’estratègia de l’Hospital de Bellvitge, com a organització, té una línia centrada en l’experiència de pacient. Entenem que és el pacient qui ha de definir la qualitat del producte/servei que rep, i creiem que “pensar” els serveis a partir de les seves necessitats i expectatives pot millorar la seva experiència, en afegir-li valor.

El projecte PET-RNM ens ha permès conèixer aquestes necessitats i expectatives, i treballar amb pacients i professionals els processos i circuits per incorporar-les. El resultat ha estat un total de 28 projectes de millora (que hem hagut de prioritzar i dels que n’hem prototipat 2); la comprovació que els professionals han estat els millors impulsors d’aquesta incorporació del pacient (mesura de la satisfacció mitjançant una enquesta); i la satisfacció dels pacients (que ens l’han expressat en el decurs dels diferents grups focals i entrevistes en el que han participat).

All session by Silvia Millat | HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE

xpabcncongress.com