CA | ES

Mireia Sans | CAP COMTE BORRELL. CAPSBE

Directora Assistencial

Mireia Sans | CAP COMTE BORRELL. CAPSBE

Directora Assistencial
@MireiasansC | @CAPSBEsq

Biografia

La Dra. Mireia Sans és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UB 1995, doctora en medicina 2008 i especialitzada en medicina familiar i comunitària 2000, és l’actual directora assistencial del CAP Comte Borrell. Al mateix temps, exerceix de professora en la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) impartint un màster en Gestió Sanitària. La Dra. Sans participa en el Comitè d’Experts de la Central de Resultats de la Generalitat de Catalunya i és membre del Consell Científic de la Fundació TicSalut i Social, del comitè mconnecta i latituds, i forma part del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) com a presidenta de la secció de Metges de e-Salut.

Anteriorment, va ser membre de la junta del COMB durant 8 anys, directora de la Unitat de Gestió Hospitalet Nord (Florida Nord, Sud, Pubilla Casas) i del EAP el Castell, Castelldefels. A més, ha estat també professora de la UB Universitat de Barcelona durant 11 anys, professora del màster d’emarket accés de EADA, redactora mèdica del portal JANO (Elsevier) i responsable de Formació Continuada, i vicesecretària del CAMFiC.

PONÈNCIA: ‘Recepta 2.0: prescripció per a pacients’
A l’igual que prescrivim proves i tractaments als nostres pacients, també hauríem de prescriure informació. És la nostra responsabilitat fer-los partícips i aconsellar-los adequadament sobre determinats aspectes de la seva salut i/o malaltia amb un llenguatge planer i adaptat a cada pacient. Disposar d’accés online a la informació donada i/o complementària fa que la comprensió pugui ser major ja que en una consulta donem molta informació i a més, hem de tenir present que els pacients l’obliden amb facilitat. Amb aquest objectiu hem creat la recepta 2.0 que desenvolupament en la presentació.

xpabcncongress.com