CA | ES

Miguel A. Montero | AMETIC

President de la Comissió de Salut Digital

Miguel A. Montero | AMETIC

President de la Comissió de Salut Digital
@AMETIC_es | @mange1963

Biografia

El Sr. Miguel A. Montero Martínez ha desenvolupat la seva carrera professional lligada als sistemes d’informació per als entorns de salut. Després d’una etapa inicial vinculada a la investigació al Centre de Biologia Molecular (CBM) de la UAM, va començar l’any 1991 com a consultor de sistemes d’informació per a sanitat. L’any 1995 es va fer càrrec del departament de Consultoria de sistemes d’informació per a sanitat de Centre de Càlcul de Sabadell. Posteriorment i fins a l’any 1997 va liderar projectes rellevants a institucions sanitàries públiques i privades.
El 1997 va arribar a informàtica el Corte Inglés per fer-se càrrec de l’àrea de projectes per a sanitat de la companyia. Fins al 2007 va liderar la implantació de projectes rellevants a diferents Serveis Regionals de Salut. Des del 2007 i fins al 2017 va ser director de desenvolupament de negoci per a Sanitat i Serveis socials, sent el màxim responsable de la definició de l’estratègia en aquests àmbits. A partir del 2017 va assumir a més la direcció comercial per al sector salut.
L’any 2020 amb la fusió de GFI i Informàtica el Corte Inglés es crea INETUM, companyia multinacional present a més de 26 països, on desenvolupa la seva activitat professional com a director de vendes a Sanitat.
Des de principis del 2022 és el president de la Comissió de Salut Digital de la Asociación de empresas de electrónica, tecnologías de la información, telecomunicaciones y contenidos digitales (AMETIC).

All session by Miguel A. Montero | AMETIC

xpabcncongress.com