CA | ES

Jordi Albó, PhD | LIGHTHOUSE

Chief Scientific Officer

Jordi Albó, PhD | LIGHTHOUSE

Chief Scientific Officer
@jalbocanals

Biografia

Jordi Albó és un apassionat de la millora de la qualitat de vida de les persones a través de la tecnologia, i com aquesta es pot transferir de la investigació aplicada acadèmica als productes industrials. Els seus principals temes d’interès són els agents socials robotitzats, la intel·ligència artificial de les emocions, les plataformes de cloud computing, les tecnologies de la salut i educació.

Després del seu recorregut acadèmic a Espanya, Països Baixos, i els Estats Units; de fer recerca des d’Amèrica Llatina fins a Àsia i Oceania; crear empreses de base tecnològica; o tenir l’experiència per treballar en una gran corporació internacional com NTT DATA, va decidir unir-se al talent humà de LIGHTHOUSE-DIG (Opportunity Builder) on capacita les institucions mundials per fer disruptius els seus models de negoci de base tecnològica mitjançant la investigació aplicada amb les millors empreses, aliances B2B de primer nivell, i tecnologia d’avantguarda: Startups amb un únic model de col·laboració.

Finalment, no menys important, es concentra en WeShareCare, una plataforma HealthTech que té per objectiu democratitzar l’accessibilitat als sistemes robòtics i d’IA a tot el món.

PONÈNCIA «WeShareCare: plataforma per empoderar sistemes de control basats en comportaments per a la salut» 

La qualitat de vida presenta múltiples reptes a considerar: en primer lloc, hi ha múltiples propostes per millorar la qualitat assistencial basades en l’assistència a domicili, tanmateix, aquestes solucions actuals d’atenció remota d’última generació, també conegudes com a telesalut, no tenen flexibilitat i presenten una escalabilitat limitada.

En segon lloc, els serveis i productes de robòtica, basats en IA i IoT emergents, han arribat al mercat impulsats pel context de la COVID-19, però perden el factor més crucial, la humanitat que hi ha darrere de les millors pràctiques de cura.

En conclusió, en aquesta xerrada presentarem una solució innovadora basada en un agent social híbrid físic i digital (figital) que monitora el pacient, alhora que l’interconnecta amb la família i el personal mèdic, sense perdre la interacció social i empàtica i utilitzant estratègies i sistemes de control perceptius i conductuals.

All session by Jordi Albó, PhD | LIGHTHOUSE

xpabcncongress.com