CA | ES

Irene Peral | HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

Investigadora d'Experiència del Pacient a Hospital Sant Joan de Déu

Irene Peral | HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

Investigadora d'Experiència del Pacient a Hospital Sant Joan de Déu

Biografia

Graduada en Enginyeria de Disseny Industrial per la UPC, la Irene Peral va començar la seva carrera professional com a enginyera de qualitat però ràpidament va fer el salt al disseny.

Les seves primeres experiències en el món del disseny van ser com a dissenyadora de producte, de màrqueting i posteriorment d’UX/UI. Va combinar la seva carrera professional amb l’acadèmica, graduant-se en el Màster de Màrqueting per la Barcelona School of Management, cursant disseny en IED i realitzant el curs de disseny centrat en l’usuari per l’Escola de Disseny i Enginyeria Elisava.

Fidel defensora del disseny com a solució última de la recerca, s’incorporava el 2021 al departament d’Experiència del Pacient de l’Hospital Sant Joan de Déu per a impulsar el disseny centrat en el pacient i la seva experiència, així com la dels seus familiars per a la presa de decisions consensuades en tots els àmbits de l’hospital.

PONÈNCIA: «La veu del pacient en el co-disseny de l’ambientació del nou centre monogràfic de càncer infantil (PCCB)»

Explicació sobre què és el PCCB i els objectius de l’àrea d’experiència del pacient vers el projecte de construcció d’aquest centre. Explicació de la metodologia seguida per a extreure els requeriments de disseny dels espais i l’ambientació i presentació de la mostra triada de pacients, famílies i professionals. Finalment breu explicació de les sessions de co-disseny que es van dur a terme per a validar les propostes de disseny i per iterar en aquest. 

All session by Irene Peral | HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

xpabcncongress.com