CA | ES

Carolina Garcia-Vidal | HOSPITAL CLÍNIC DE BARCELONA | UB

Metge Especialista Senior en Malalties infeccioses i Professora de la Facultat de Medicina

Carolina Garcia-Vidal | HOSPITAL CLÍNIC DE BARCELONA | UB

Metge Especialista Senior en Malalties infeccioses i Professora de la Facultat de Medicina
@c_garciavidal

Biografia

Metge Especialista Sènior del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Clínic de Barcelona. Responsable de les infeccions dels pacients immunodeprimits-no VIH i les infeccions respiratòries. Professora a la Universitat de Barcelona.

Comparteix la seva tasca assistencial amb la seva passió per la recerca clínica. Com a resultat de la seva tasca de recerca ha publicat més de 200 articles en revistes indexades, que han rebut més de 7200 citacions. El 75% de les seves publicacions estan publicades en revistes del primer quartil. El seu actual índex h (indicador de la qualitat de la recerca) és de 46. Global i10 index 112. Ha escrit 15 capítols en llibres d’edició nacional i internacional. Ha impartit més de 300 ponències en congressos i jornades nacionals i internacionals.

Entre els premis més destacats que ha rebut per la seva trajectòria destaquen: 1) Premi Innovació 2020 atorgat per EIT Health (European Union). Aquest premi està atorgat per l’impacte d’un centre de control de pacients COVID19 en el sector i en l’ecosistema de salut i pel seu exemple com a bones pràctiques en l’àmbit d’innovació; 2) 2015 ESCMID Young Investigator Award for Research in Clinical Microbiology and Infectious Diseases (Premi concedit per la Societat Europea de Microbiologia clínica i Malalties Infeccioses a l’investigador jove de l’any avaluant la seva trajectòria vital investigadora); 3) el Premi Bartolomé Cabrer 2009 (Premi concedit per la Societat Catalanobalear de Medicina Interna a la millor tesi doctoral de Medicina Interna llegida en l’any 2009); o 4) el premi Internista jove de l’any 2009 (Premi concedit per la Sociedad Española de Medicina Interna al metge internista menor de 35 anys que s’ha distingit en la seva trajectòria per la seva projecció científica).

Actualment lidera un grup d’Intel·ligència artificial aplicada a la medicina.

 

 

xpabcncongress.com