CA | ES

Adriana Pascuas | ESTEVE TEIJIN HEALTHCARE

Patient Experience Manager

Adriana Pascuas | ESTEVE TEIJIN HEALTHCARE

Patient Experience Manager
@EsteveTeijin

Biografia

La Sra. Adriana Pascuas González és l’actual Patient Experience Manager de l’empresa Esteve Teijin Healthcare. És fisioterapeuta especialitzada en l’àrea respiratòria i des de fa més de 10 anys que es dedica a la gestió sanitària, el lideratge d’equips assistencials i la implementació de projectes per a millorar l’experiència dels pacients i el seu entorn.

S’ha format a la Universitat de Barcelona on ha realitzat el Màster en Gestió Hospitalària i de Serveis Sanitaris, en la Universitat La Salle on realitzo el Màster de Tecnologies de la Informació i Gestió Sanitària: e-Health i a la Universitat Autònoma de Barcelona on es va especialitzar en Fisioteràpia del Tòrax i Fisioteràpia en Pediatria.

És membre de la European Respiratory Society (ERS), de la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR), del Grup Emergent de Fisioteràpia Respiratòria (GEFiR- SEPAR) i de la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP).

[PONÈNCIA] ‘Experiència del Pacient amb Teràpies Respiratòries, paradigma d’excel·lència en salut.’

Esteve Teijin està duent a terme una transformació cultural interna basada en l’experiència del pacient. Amb aquesta finalitat ha desenvolupat un Pla d’Experiència del Pacient que assegura una atenció humanitzada i posa en el centre del model assistencial als pacients amb Teràpies Respiratòries Domiciliàries (TRD’s).

Durant el projecte es van realitzar 35 workshops amb més de 50 professionals i es va recollir la veu del pacient mitjançant grups focals i més de 200 entrevistes a pacients. El pla ha permès a Esteve Teijin realitzar una segmentació per perfils de pacients, analitzar en profunditat el patient journey map i dur a terme una proposta de PREMs (Patient Reported Experience) i PROMs (Patient Reported Outcomes) per a cadascuna de les TRD’s. Com a resultat s’han definit estratègies que milloren l’experiència dels pacients i optimitzen els processos d’atenció de la companyia.

 

xpabcncongress.com