CA | ES

AIR LIQUIDE HEALTHCARE

Air Liquide Healthcare a través de la seva marca VitalAire, líder a Europa en el sector de les teràpies respiratòries domiciliàries, desenvolupa una oferta completa que gestiona la cura dels pacients crònics amb una missió clara: treballar junts per millorar l’autonomia diària dels nostres pacients i millorar la seva qualitat de vida.

Actualment, a VitalAire atenem a més de 1,6 milions de pacients en els seus domicilis en els 35 països on som presents. Tractem pacients amb teràpies respiratòries cròniques com oxigenoteràpia, CPAP per apnea de la son, aerosolteràpia, ventilació mecànica, fisioteràpia i altres serveis.

Donem servei a pacients crònics amb l’objectiu de millorar l’adherència als seus tractaments i contribuir a la seva autonomia a través dels nostres Punts Inspira, programes de formació i tallers impartits pel nostre personal assistencial.

Proporcionem als nostres pacients, al llarg de tot el seu tractament, des de l’atenció sanitària a l’hospital fins al domicili, productes i serveis que contribueixen a protegir les vides més fràgils.

Per a més informació: www.airliquidehealthcare.es i www.vitalaire.es

xpabcncongress.com