CA | ES

Vicente Traver | Institut ITACA – Universitat Politècnica de València

Director d'R+D Innovacions Tecnològiques per a la Salut i el Benestar – Institut ITACA – Universitat Politècnica de València

Vicente Traver | Institut ITACA – Universitat Politècnica de València

Director d'R+D Innovacions Tecnològiques per a la Salut i el Benestar – Institut ITACA – Universitat Politècnica de València
@vtraver

Biography

Dr. Enginyer en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València. Les seves activitats d’R+D+I i transferència tecnològica estan centrades en salut digital, dirigint el grup SABIEN (Innovacions Tecnològiques per a la Salut i el Benestar) d’ITACA.
Professor de la Universitat Politècnica de València, imparteix des de 2001 docència sobre assignatures relacionades amb les TIC i la salut. Membre de la Comissió Acadèmica del Màster Interuniversitari d’Enginyeria Biomèdica, d’on també és professor.

Ha participat en més de 80 projectes europeus i nacionals de R+D i 30 convenis d’investigació amb empreses en el sector de la telemedicina i l’e-salut. Autor de 45 articles en revistes internacionals i i més de 120 ponències en congressos internacionals i nacionals.
Fundador de diverses empreses en el sector de la Salut i el Benestar. Coordinador del microclúster d’investigació ‘Tecnologies Innovadores per a la Salut i l’Envelliment Actiu i Saludable’. Editor del llibre ‘El epaciente i les xarxes socials’, recolzat per Fundació Vodafone i de diversos monogràfics sobre salut i xarxes socials amb Diario Médico.

Llista completa de publicacions a https://scholar.google.es/citations?user=0iWa5D4AAAAJ&hl=es

PONÈNCIA: “Avatars i entrenament personalitzat per a una millor autocura”

Ens trobem en una societat cada vegada més líquida amb unes estructures menys jerarquitzades, on les xarxes socials i la tecnologia faciliten un accés a la informació instantània però on especialment les persones grans tenen dificultats per filtrar, comprendre i aplicar les recomanacions d’especial interès per a ells.
És per això que es planteja l’ús d’avatars especialitzats en diferents disciplines i l’entrenament personalitzat com una de les opcions perquè la gent gran progressin en la seva autocura, millorant el seu apoderament. En l’experiència que es descriurà, dins el projecte Council of Coaches, la interacció entre els avatars i cada usuari es basa en l’ús de tècniques d’intel·ligència artificial i diferents sensors que permeten monitorar diferents variables dels usuaris, facilitant la personalització.

Web de referència: http://council-of-coaches.eu/

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!