CA | ES

Tomàs Lóbez | NIXI FOR CHILDREN

CEO

Tomàs Lóbez | NIXI FOR CHILDREN

CEO
@nixiforchildren

Biography

Després de treballar com a dissenyador d’experiències de realitat virtual a Argentina, torna a Barcelona i comença a col·laborar amb hospitals pediàtrics per tal de trobar solucions a les necessitats dels més petits i millorar el seu dia a dia a l’hospital. Dos anys després d’haver-lo començat, el projecte Nixi for Children es consolida i segueix creixent per eradicar l’ansietat per la por als tractaments amb l’ajuda de la realitat virtual.

Des de Nixi for Children desenvolupen experiències de realitat virtual que ajuden als infants a perdre-li la por a la cirurgia i als tractaments mitjançant el coneixement.

PONÈNCIA: “Nixi for Children, entrenaments de realitat virtual per reduir l’ansietat perioperatòria en pacients pediàtrics”

Més enllà de la distracció, la realitat virtual és una potent eina per a la preparació dels pacients abans d’una intervenció quirúrgica. Mitjançant el coneixement, els pacients i les families es preparen des de casa amb el Kit de realitat virtual de Nixi for Children evitant així l’ansietat perioperatòria i les seves conseqüències. Després de 4 mesos des de l’inici de l’assaig clínic a l’Hospital Germans Trias i Pujol, dirigit per la Dra. Franco, els primers resultats comencen a demostrar l’efectivitat de l’eina.

L’objectiu de la ponència és explicar el funcionament de la realitat virtual de Nixi for Children, de quina manera s’està aplicant als hospitals que l’incorporen i possibles vies d’ampliació del projecte.

All session by Tomàs Lóbez | NIXI FOR CHILDREN

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!