CA | ES

Teresa Franco | Hospital Universitari Germans Trias i Pujol

Anestesiòloga Pediàtrica

Teresa Franco | Hospital Universitari Germans Trias i Pujol

Anestesiòloga Pediàtrica
@nixiforchildren

Biography

Després de 4 anys de residència en Anestesiologia i Reanimació a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol va tenir clar que volia dedicar-se a l’anestesiologia pediàtrica. Actualment és adjunta del servei d’Anestesiologia on s’havia format. L’any 2004 s’incorpora al grup funcional d’Anestesiologia Pediàtrica on comença a millorar la seva formació mitjançant estades formatives externes a l’Hospital de Sant Joan de Déu i a l’Hospital Sick Kids d’Edinburgh, Scottland.
Més de 15 anys d’experiència li permeten dir que l’ansietat preoperatòria en l’àmbit dels infants i les seves famílies és un tema que encara s’ha de millorar i en el que s’està treballant des de les diferents Societats d’Anestesiologia tan nacionals com internacionals.
Per la necessitat i interès en millorar l’experiència quirúrgica dels infants del seu centre s’ha iniciat un assaig clínic, que dirigeix ella mateixa, sobre l’eina de Nixi for Children i que és la temàtica de la seva tesi doctoral.

PONÈNCIA: “Nixi for Children, entrenaments de realitat virtual per reduir l’ansietat perioperatoria en pacients pediàtrics”

Més enllà de la distracció, la realitat virtual es una potent eina per a la preparació dels pacients abans d’una intervenció quirúrgica. Mitjançant el coneixement, els pacients i les families es preparen des de casa amb el Kit de realitat virtual de Nixi for Children evitant així l’ansietat perioperatòria i les seves conseqüències. Després de 4 mesos des de l’inici de l’assaig clínic a l’Hospital Germans Trias i Pujol dirigit per la Dra. Franco, els primers resultats comencen a demostrar l’efectivitat de l’eina.

L’objectiu de la ponència és explicar el funcionament de la realitat virtual de Nixi for Children, de quina manera s’està aplicant als hospitals que l’incorporen i possibles vies d’ampliació del projecte.

All session by Teresa Franco | Hospital Universitari Germans Trias i Pujol

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!