CA | ES

Tanit Tubau | Pacient de l’Hospital Clínic

Pacient de la malaltia de Crohn

Tanit Tubau | Pacient de l’Hospital Clínic

Pacient de la malaltia de Crohn
@tanit_tb

Biography

“Doctorada” en simptomatologia i “cabronades” del Crohn i la vida. Amb 21 anys i enfadada amb el món vaig fundar el projecte Crohn-ik amb la intenció de recaptar diners per a la investigació al Clínic de la meva malaltia i la de tantes persones.
Vaig començar Comunicació i Audiovisuals a la UPF però se´m va presentar l´oportunitat d´iniciar un màster sobre la gravetat del Crohn i la de casar-me amb el Luis Mario (una màquina que em va alimentar per vena durant tot un any).
Vaig ser presidenta del consell de joves de l´Hospital Sant Joan de Déu.
Vaig estudiar narrativa i novel·la a l’Ateneu Barcelonès.

Actualment he publicat tres novel·les i un conte (dos d´aquestes publicacions tenen la seva part solidària, un euro de cada exemplar venut es donat al Clínic).

El primer llibre, titulat A veces puta y otras maravillosa (em refereixo a la vida amb una malaltia) està a punt de sortir a la venda en anglès. La versió en castellà ja té dues edicions i més de 3000 euros recaptats per a la investigació de les malalties inflamatòries intestinals.
A través del meu blog www.ungramodelocura.com comparteixo les meves experiències amb la meva malaltia, la meva forma de veure i entendre la vida.


PONÈNCIA:
“L’altra cara de la moneda”
Sembla impossible però no ho és: tota situació té la seva part positiva, a vegades hem de rascar més per veure-la, però creieu-me: existeix!
Em van diagnosticar la malaltia de Crohn amb 9 anys, una malaltia crònica que em tocaría allò que no sona durant tota la vida. Només tenia dues opcions: o veure la part bona o enfonsar-me.
He viscut aventures extremes (a mi m´agrada dir-ho així), he conegut persones extraordinàries i avui sóc com sóc “gràcies” a tot el que he patit.
Que sí, que l´altra cara de la moneda està plena d´oportunitats!

All session by Tanit Tubau | Pacient de l’Hospital Clínic

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!