CA | ES

Sebastian Idelsohn | EURECAT

Responsable de la la línia de Biomecànica de la Unitat d'eHealth

Sebastian Idelsohn | EURECAT

Responsable de la la línia de Biomecànica de la Unitat d'eHealth
@IdelsohnSebas | @Eurecat_new

Biography

El Dr. Sebastian Idelsohn és Enginyer Mecànic per la Universidad Nacional de Rosario, Argentina (UNR, 2001), va realitzar el seu doctorat en el Grup de Biomecànica, Biomaterials i Enginyeria de Teixits de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC, 2009).
La seva experiència laboral abasta tant el sector acadèmic com el sector industrial mantenint-se sempre dins de l’àmbit sanitari. Ha estat responsable de la Divisió d’Enginyeria dins el Departament d’R+D de l’empresa de dispositius mèdics Iberhospitex (2006 – 2009). Ha liderat la línia de Bioenginyeria a la Fundació CTM Centre Tecnològic (2009-2015). Va ser al seu torn Cofundador de l’empresa start-up HealthApp (2014-2016).
Des de l’any 2016 és responsable de la la línia de Biomecànica de la Unitat d’eHealth d’Eurecat. Col·labora en diverses associacions i societats, havent estat membre de la Junta Executiva del Capítulo Español de la Sociedad Europea de Biomecánica (2013 – 2015) i és assessor tecnològic de l’Associació Duchenne Parent Project Espanya (2016 – actualitat).

PONÈNCIA: ‘6MWT+ Innovació per monitorar l’evolució funcional de pacients crònics’.
La plataforma desenvolupada en el projecte 6MWT +, amb el suport de l’EITHealth, implementa i valida una solució capaç de dur a terme una anàlisi completa de la marxa integrat en els protocols estàndards actualment usats de les proves funcionals. El sistema integra diferents dispositius existents comercialment i una plataforma accessible que complementarà els tests funcionals estàndards. A partir dels resultats, s’ha desenvolupat un conjunt complet i objectiu d’indicadors que proporcionen una mesura sòlida de l’estat del pacient, independentment de la seva motivació, fatiga o entrenament. 

All session by Sebastian Idelsohn | EURECAT

xpabcncongress.com