CA | ES

Roger Guasch | BERDAC SMART SERVICES

CEO

Roger Guasch | BERDAC SMART SERVICES

CEO
@berdacsmart

Biography

Roger Guasch és Enginyer en Informàtica per la Facultat d’Informàtica de Barcelona, amb especialitzacions en Anàlisi de Dades i també en Sistemes d’Informació.
Després de cursar un postgrau en Desenvolupament de Projectes i Consultoria TIC va realitzar un màster en Alta Direcció en l’àmbit de les TIC.
Poc després es va llicenciar en Ciències Polítiques.

La seva carrera professional va començar com a programador en una petita empresa d’informàtica i va seguir a la UPC. El salt com a responsable de projectes el va fer de la mà de Indra, per seguir després a Idest, una consultora especialitzada en BI.

L’any 2008 fa un tomb en la seva trajectòria, i entra a treballar a la Diputació de Barcelona. En els 10 anys que hi va estar treballant va desenvolupar diversos càrrecs, sempre al costat de la innovació tecnològic.

L’any 2015, realitza una primera incursió en el món de les start-ups ocupant el càrrec de CFO/COO en una empresa espanyola/nord-americana que fabricava barbacoes IoT. Poc després funda FLINSER, una consultora d’innovació, en la que va estar lligat fins a finals de 2018.

L’any 2019, després de veure els problemes que la seva mare tenia amb la mediació, decideix fundar BERDAC. La missió d’aquesta start-up és garantir que cada pacient rebi el millor tractament de manera personalitzada. El primer producte que BERDAC ha tret al mercat és IMA® Hub, un ecosistema que consta d’un dispensador de medicaments IoT, una plataforma online de seguiment de l’adherència terapèutica, una aplicació mòbil pels pacients i familiars, i un servei de telemedicina pels professionals.

PONÈNCIA: ‘Estètica al servei del pacient’
Moltes vegades un disseny funcional està renyit amb una presentació estèticament elegant. En el nostre cas vàrem invertir molts esforços en donar la mateixa importància a ambdues característiques.

All session by Roger Guasch | BERDAC SMART SERVICES

xpabcncongress.com