CA | ES

Rafael Ruiz | GERÈNCIA TERRITORIAL DE BARCELONA (ICS)

Gerent

Rafael Ruiz | GERÈNCIA TERRITORIAL DE BARCELONA (ICS)

Gerent
@apicsbcn

Biography

En Rafael Ruiz Riera és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la UAB, i Especialista MIR en Medicina Familiar i Comunitària.

També és Màster en Gestió d’Institucions Sanitàries per la UAB.

Actualment és Gerent Territorial de l’Atenció Primària de Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut. Ha desenvolupat diferents càrrecs de mesogestió dins l’Atenció Primària, com a Gerent del Consorci d’Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra (CAPSBE) o com Director del Servei d’Atenció Primària (SAP) Esquerra i Litoral de l’ICS de Barcelona ciutat i anteriorment com a Director del SAP Dreta. També he realitzat tasques de microgestió com director d’equip d’atenció primària Badalona i també tasques assistencials com a metge de família al CAP del barri de Les Corts.

Involucrat en grups de treball clínic de la Societat Catalana de Medicina de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) com el grup de Malalties del Cor, i responsable del Comitè Científic de les Jornades d’Actualització terapèutica de CAMFiC des de 2004 a 2014 ha publicat articles i presentat múltiples treballs de recerca sobre patologies cròniques, seguiment i adherència als fàrmacs i en concret sobre malalties del cor, com la fibril·lació auricular, anticoagulació, etc. Així com múltiples presentacions a congressos i jornades nacionals i internacionals.

All session by Rafael Ruiz | GERÈNCIA TERRITORIAL DE BARCELONA (ICS)

[ENTREVISTA] Els pacients entrevisten els gerents

17:30 - 18:30h
Auditori Caixaforum
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!