CA | ES

Priscila Giraldo | Hospital del Mar, Parc de Salut MAR

Cap del Servei d'Atenció al Ciutada

Priscila Giraldo | Hospital del Mar, Parc de Salut MAR

Cap del Servei d'Atenció al Ciutada
@hospitaldelmar

Biography

Priscila Giraldo és advocada experta en Dret Sanitari i Doctora en Salut Pública. L’any 2014 va realitzar una estada a la Harvard Medical School (Boston) on es va formar en la “comunicació i disculpa l’error” i aenguany, ha estat a la Harvard Law School formant-se en la gestió de conflictes i, com millorar les relacions entre professionals assistencials i els pacients i famílies.

Des de fa 2 anys és la cap del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Hospital del Mar on estan liderant nombrosos projectes que incorporen la veu dels pacients i les seves famílies en les decisions de l’Hospital del Mar.

Becada en dues ocasions per la Fundació Grífols està liderant el projecte la mediació com a eina d’ajuda a les víctimes dels errors: tant professionals (la segona víctima) com als propis pacients.

PONÈNCIA: “Cocreació del nou Hospital del Mar a través de les seves famílies, els seus pacients i professionals”
Aquest projecte té com a objectiu incorporar la visió de pacients, familiars i, de forma més secundària i en mode de validació, la de professionals sanitaris, en la definició dels nous espais de la segona fase de remodelació de l’Hospital del Mar, a través de la realització d’una investigació qualitativa. També i com a objectiu secundari es vol fomentar la incorporació de metodologies innovadores en la relació amb el ciutadà.

Es tracta d’un projecte molt innovador, no només per la participació, sinó també per les propostes reflectides pels participants. La cocreació a través del disseny de les habitacions (adults i pediàtriques), dels espais comuns i dels quirúrgics, en definitiva d’un edifici de més de 24.000 m2, la converteixen en una iniciativa pionera en el sistema sanitari públic.

 

All session by Priscila Giraldo | Hospital del Mar, Parc de Salut MAR

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!