CA | ES

Pedro Vicente Hernández | XKELET

Director de Desenvolupament Mèdic i de Negoci

Pedro Vicente Hernández | XKELET

Director de Desenvolupament Mèdic i de Negoci
@xkelet_hello

Biography

Metge (1987 – Universitat de Navarra), especialista en Estomatologia (1989), MBA per IESE (1992). Empresari de el sector salut des de 1992. Responsable del primer temari i professor de les assignatures de Gestió Odontològica i Ètica en Odontologia a la Facultat d’Odontologia de la UB (1992-1998). Especialista en facturació d’hospitals. Dictant de cursos sobre gestió dental i facturació a tercers obligats al pagament. Coneixement ampli del sector després de treballar en sector públic i privat, tant en la provisió com en el finançament de serveis. Expert consultor estratègic i de negoci, així com a gestor en diferents empreses sanitàries (asseguradores i prestadores de serveis).

PONÈNCIA: ‘Fèrules de fabricació escalable, automatitzada, personalitzada, baix cost i fetes en els propis centres sanitaris en minuts, mitjançant AI & impressió 3D’.

La incorporació de la tecnologia d’impressió 3D en els hospitals, i amb això el benefici per als pacients no s’universalitzarà fins que es puguin resoldre problemes com:

  1. Velocitat d’impressió adequant el lliurament del producte a la necessitat del servei.

  2. El disseny dels productes s’automatitzi, sense necessitat de costosos i escassos especialistes en bioenginyeria i disseny CAD.

  3. Simplicitat en l’ús i aprenentatge dels equips

  4. Garanties de producte i certificació administrativa de les eines per fer-ho.

Xkelet mostrarà avui com això és possible amb l’exemple de les fèrules 3D i la Intel·ligència Artificial.

 

 

All session by Pedro Vicente Hernández | XKELET

xpabcncongress.com