CA | ES

Nacho Bergadà | Designit

Director de Disseny Estratègic

Nacho Bergadà | Designit

Director de Disseny Estratègic
@Designit_ES

Biography

Nacho Bergadà és Enginyer Superior Industrial i Màster en Business Administration per ESADE Barcelona. Acumula més de 15 anys d’experiència com emprenedor i consultor d’innovació a través de processos centrats en l’usuari. Actualment dirigeix l’oficina de Designit a Barcelona, sent responsable del desenvolupament de negoci i de l’impacte estratègic de projectes de creació de noves experiències, productes, serveis i models de negoci per companyies d’Espanya i Llatinoamèrica com Gas Natural Fenosa (Espanya), Bancolombia (Colombia), DKV Seguros (Espanya), Pacasmayo (Perú), MetLife (México), Adeo (França), etc.

PONÈNCIA:”Redisseny de l’experiència del pacient i servei en el procés de diagnòstic de càncer de mama”

El Oslo University Hospital (OUH), l’hospital més gran d’Escandinàvia, tenia el repte de reduir el temps de diagnòstic de càncer de mama i millorar l’experiència global de la pacient durant moments molt delicats del procés. Fins llavors, les pacients podien arribar a esperar fins a 12 setmanes des de la primera visita al/la metge/ssa de capçalera fins a ser derivades a l’Hospital pel seu examen i diagnòstic. Això suposava que en la majoria de les ocasions la primera impressió del servei era quasi sempre negativa. Ineficient i antiquat, els processos existents no tenien en compte l’estrés i l’ansietat patida per la pacient en haver d’esperar tot aquest temps per un veredicte que podia canviar la seva vida.

En aquesta ponència es presentarà “The New Breast Diagnostic Center”, una solució construïda a través d’un enfocament centrat en l’usuari (pacient i actors rellevants de l’ecosistema hospitalari) que ha permès generar una experiència d’acompanyament i comunicació continua, així com la reducció del 90% del temps d’espera entre la primera visita al/la metge/ssa i el diagnòstic final.

 

All session by Nacho Bergadà | Designit

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!