CA | ES

Mireia Cigarrán | VRPharma

Fundadora, CEO

Mireia Cigarrán | VRPharma

Fundadora, CEO
@VR_Pharma

Biography

La Mireia Cigarrán és Enginyera Superior Industrial i Enginyera Química per l’Institut Químic de Sarrià, Universitat Ramón Llull, 2009. Va començar la seva carrera professional com a Area Export Manager dirigint mercats com Brasil, Xina i Rússia en una empresa química-industrial (Ammeraal Belthech – Ammega). Posteriorment va ser responsable del llançament i desenvolupament de tota una línia nova de negoci de l’empresa a nivell global. Aquesta experiència va fer descobrir-li la seva passió per l’emprenedoria i va combinar-la amb dues de les seves devocions: la tecnologia i la salut i el benestar de les persones. D’aquí va néixer VR Pharma (finals 2018), un projecte que té com a missió millorar el benestar emocional del pacient tant pediàtric com adult en moments difícils.

PONÈNCIA:VRPharma – Realitat Virtual per millorar l’experiència dels pacients als Hospitals’
Als hospitals, molts pacients senten angoixa, por, solitud i dolor. Cada vegada més s’està intentant millorar l’estat emocional del pacient i la seva experiència a l’hospital mitjançant programes concrets, especialistes, concerts, programes informatius, etc. Si més no, la majoria de les vegades no arriben en el moment que aquell/a pacient ho necessita. Tractem molt bé la part física, però com podem millorar el tractament de la part emocional del pacient de forma rentable i escalable? Com podem millorar l’atenció al pacient sense incrementar costos, o fins i tot reduir-los?
Amb aquest objectiu neix VRPharma; la primera solució de Realitat Virtual (RV) dissenyada per a ús hospitalari amb l’objectiu de millorar l’experiència i cura del pacient abans, durant o després de procediments mèdics.
Durant la ponència explicarem com busquem disminuir el nivell d’ansietat i la percepció del dolor dels pacients amb un sistema innovador i fàcil d’utilitzar, i quina és la nostra visió de futur.

 

All session by Mireia Cigarrán | VRPharma

xpabcncongress.com