CA | ES

Miquel Salmerón | HOSPITAL CLÍNIC DE BARCELONA

Educador Social a la Unitat de Referència del Trastorn de l’Espectre Autista

Miquel Salmerón | HOSPITAL CLÍNIC DE BARCELONA

Educador Social a la Unitat de Referència del Trastorn de l’Espectre Autista
@miquel19381

Biography

El Sr. Miquel Salmerón és graduat en Educació Social, especialitzat en infància i adolescència, també és graduat en Treball Social especialitzat en el camp sanitari.
És membre agregat a la Càtedra de neuroeducación de la UB i pertany al Comité organitzador del Congrés Internacional de Neuroeducació que se celebra cada any a Barcelona.
Durant el confinament per la Covid-19 ha estat coordinador del programa Escurçant Distàncies de l’Hospital Clínic de Barcelona.
Actualment treballa en aquest hospital a la Unitat de Referència de Catalunya del Trastorn de l’Espectre Autista.

PONÈNCIA: ‘Programa Escurçant Distàncies’
La pandèmia per la covid-19 va causar milers d’infectats a nivell mundial i va provocar l’ingrés en centres hospitalaris de nombroses persones. A causa del confinament de la població pel decret de l’Estat d’alarma es van restringir els moviments dels ciutadans. Aquest fet va provocar que els pacients ingressats no poguessin rebre visites dels seus familiars. Ràpidament des de l’Hospital Clínic de Barcelona es va activar un programa assistencial amb l’objectiu que els pacients ingressats mantinguessin un contacte amb els seus familiars i amics mitjançant videotrucades. Presentem l’experiència de perquè va sorgir aquesta iniciativa, com es va desenvolupar i les necessitats detectades.

All session by Miquel Salmerón | HOSPITAL CLÍNIC DE BARCELONA

xpabcncongress.com