CA | ES

Maria Constanza Lucero | BIEL GLASSES

Chief Medical Officer

Maria Constanza Lucero | BIEL GLASSES

Chief Medical Officer
@BielGlasses

Biography

La Constanza és llicenciada en Medicina per la Universitat de Buenos Aires i doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona, especialitzada en medicina interna. A més, té un postgrau en VIH i investigació clínica per la Universitat de Barcelona. Ha treballat com a investigadora i especialista en el servei d’infeccions a l’Hospital Clínic de Barcelona. Ha participat en diversos projectes nacionals i internacionals de recerca de la vacuna contra el VIH.

Fa pocs anys, motivada per la necessitat del Biel, el seu fill, va fundar Biel Glasses. La Dra Lucero és la CMO de la empresa. És la responsable dels aspectes reguladors i mèdics de l’empresa i de les proves del dispositiu amb pacients.

PONÈNCIA: ‘Biel Digital Glasses’
La Baixa Visió (BV) és una afecció en què la visió està permanentment limitada i no es pot corregir amb ulleres estàndard, lents de contacte, medicaments o cirurgia convencional. Hi ha 217 milions de persones a tot el món amb BV. Els problemes de mobilitat són el seu efecte més invalidant, i causen caigudes, lesions, dependència i aïllament social. Som un equip multidisciplinari que inclou emprenedors, metges, tecnòlegs i optometristes units per crear una solució per millorar la mobilitat i l’autonomia de les persones amb BV, consistent en unes ulleres intel·ligents que adapten la realitat a la visió restant de les persones amb BV. El nostre dispositiu utilitza Intel·ligència Artificial i robòtica per detectar i avaluar obstacles, semàfors, passos i altres elements rellevants per a la mobilitat dels pacients, i realitat mixta per mostrar aquests elements d’una manera que els pacients els puguin percebre amb la seva visió restant. El dispositiu inclou ampliació d’imatge, adaptació de la imatge i altres millores de la imatge per crear una solució completa per a la BV.

All session by Maria Constanza Lucero | BIEL GLASSES

xpabcncongress.com