CA | ES

Maite Fibla | Ship2B

Cofundadora i codirectora de l'Àrea d'Inversió d'Impacte

Maite Fibla | Ship2B

Cofundadora i codirectora de l'Àrea d'Inversió d'Impacte
@maitefibla | @Ship2B

Biography

Maite Fibla és doctora en economia i una ferma convençuda que l’economia d’impacte és el futur, per això col·labora amb emprenedors, empreses i inversors per impulsar nous models de negoci d’alt impacte social.

Inicia la seva carrera professional a la Universitat Rovira i Virgili passant per la Universitat de Maastricht i la UPC School, centrant la seva investigació en els factors i determinants de la competitiva empresarial i el creixement econòmic. El 2009, va decidir centrar la seva trajectòria professional en l’àmbit de l’economia d’impacte impulsant diversos projectes d’innovació social des de l’Administració Pública i l’Observatori de l’Ocupació de la URV. Posteriorment, el 2011 es va unir a l’equip impulsor de l’Agència de desenvolupament econòmic Globalleida com a responsable de relacions institucionals i amb l’objectiu d’impulsar diverses iniciatives d’emprenedoria social i economia d’impacte. El 2013 juntament amb altres dos socis va crear la Fundació Ship2B, una organització que accelera i inverteix en startups d’alt impacte social i que en 2017 i 2018 va ser reconeguda com la millor acceleradora privada d’Espanya segons Funcas.
Actualment dins de Ship2B codirigeix ​​l’àrea d’inversió d’impacte des d’on inverteixen en startups d’alt impacte en els àmbits de salut, educació, medi ambient i col·lectius vulnerables.

Síntesi de posicionament:

La inversió d’impacte esdevé una oportunitat de finançament per a startups del sector salut? Què ha de complir un projecte per ser considerat social business en el sector salut i poder optar a aquest nou tipus d’inversió?
En què consisteix el Corporate impact venturing? En la seva exposició i posterior debat veurem com aquest es converteix en una oportunitat per a empreses i emprenedors per generar innovacions, i coneixerem alguns exemples de col·laboracions entre empreses y startups. 

All session by Maite Fibla | Ship2B

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!