CA | ES

Maggie Galbraith | Autoritat Nacional de Salut de França (HAS)

Líder de projectes en la divisió d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries, ATS

Maggie Galbraith | Autoritat Nacional de Salut de França (HAS)

Líder de projectes en la divisió d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries, ATS
@HAS_sante

Biography

Maggie Galbraith és líder de projectes en la divisió d’Avaluació de Tecnologies Sanitàries, ATS -coneguda com Health Technology Assessment (HTA) – de l’Autoritat Nacional de Salut de França (HAS). La HAS lidera EunetHTA WP5 que posa el focus en la generació d’evidència. Actualment, dirigeix ​​WP5A i administra les operacions diàries de la Secretaria de Diàlegs Primerencs (coneguda com “Early Dialogues Secretariat”) de EUnetHTA i la inclusió dels grups d’interès en els diàlegs primerencs (Early Dialogues).

Anteriorment, va ser líder de projectes per a l’acció conjunta ( “Joint Action”) per a la seguretat i la qualitat de l’atenció al pacient (PaSQ), el consorci SEED, la Xarxa de la UE per a la seguretat del pacient (EUNetPaS) i la acció conjunta per a la Valoració Cooperativa d’Alzheimer a Europa – (Alzheimer Cooperative Valuation in Europe (Alcove) -, totes elles finançades per la Comissió Europea i coordinades per la HAS.

Abans d’unir-se a la HAS, la Sra. Galbraith va treballar en el desenvolupament de tecnologia en un gran hospital metropolità, desenvolupant la gestió de pacients i solucions de autodiagnòstic basades en dades.

Té un màster en Assumptes Públics de la Sciences Po, de París, i una llicenciatura en Llengua Russa i Ciències Polítiques per la Universitat d’Indiana.

PONÈNCIA: “The EUnetHTA Early Dialogues perspective”
(Connexió telemàtica amb la ponent)
EunetHTA JA3 va llançar el seu programa Early Dialogues el 2017. Aquesta presentació proporcionarà una breu descripció general de EUnetHTA Early Dialogues i se submergirà en l’enfocament gradual utilitzat per a involucrar als pacients en el nostre treball. També es presentarà una anàlisi de la participació del pacient en els diàlegs primerencs de EUnetHTA fins a la data.

All session by Maggie Galbraith | Autoritat Nacional de Salut de França (HAS)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!