CA | ES

Lekshmy Parameswaran | The Care Lab (an initiative of fuelfor design and consulting)

Founding Partner and Director of Insights and Strategy

Lekshmy Parameswaran | The Care Lab (an initiative of fuelfor design and consulting)

Founding Partner and Director of Insights and Strategy

Biography

Lekshmy és una de les sòcies fundadores de fuelfor, una consultoria de disseny d’experiència especialitzada en assistència sanitària amb seu a Barcelona i Singapur. fuelfor desenvolupa productes i serveis amb un enfocament design thinking que han adaptat específicament als reptes de l’assistència sanitària i que els han portat a obtenir diversos premis.
Li apassiona millorar l’assistència sanitària, desafiar als seus clients perquè deixin enrere els raonaments convencionals, introduir les idees de pacients, famílies i cuidadors i assistents en el procés de disseny perquè intervinguin de manera inspiradora i aplicar el design thinking com una eina estratègica per desbloquejar solucions creatives.
Lekshmy té un màster en enginyeria per la Universitat de Cambridge i és llicenciada pel Royal College of Art de Londres.

PONÈNCIA: “Redissenyant l’experiència de pacients amb disnea”
La dispnea és una forma en que els pacients amb MPOC experimenten la seva malaltia. És un símptoma d’MPOC que desafia als pacients, cuidadors i professionals a avaluar i gestionar perquè és multifactorial, amb aspectes tant psicològics com funcionals.
Una mala gestió de la dispnea augmenta el risc per al pacient i pot conduir a un major risc d’exacerbacions i costoses hospitalitzacions per als sistemes i proveïdors de salut, així com una reducció de la qualitat de vida dels pacients amb MPOC i els seus cuidadors.
Aquest projecte de disseny de l’experiència del pacient realitzat per l’Hospital Clínic Barcelona i el Care Lab va prendre un enfocament de disseny centrat la persona per descobrir les necessitats no satisfetes dels pacients amb MPOC, els seus cuidadors informals i els professionals de MPOC relacionats amb el maneig de la dispnea.
Utilitzant metodologies de co-creació i un enfocament de disseny participatiu s’identifiquen una sèrie d’idees clau, i es tradueix en un conjunt d’oportunitats d’innovació de serveis que milloraran l’experiència del pacient i el maneig clínic de la dispnea. Aquestes idees s’estan desenvolupant actualment en prototips per a proves amb pacients, cuidadors, professionals de l’Hospital Clínic Barcelona./p>

All session by Lekshmy Parameswaran | The Care Lab (an initiative of fuelfor design and consulting)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!