CA | ES

LAlis Fontcuberta | INSTITUT LEAN MANAGEMENT

Experta en metodologia Lean

LAlis Fontcuberta | INSTITUT LEAN MANAGEMENT

Experta en metodologia Lean
@LAlisFontcu | @institutolean

Biography

La LAlis Fontcuberta és experta en Lean Sanitat. Després de 9 anys en una multinacional del sector de la indústria farmacèutica com a responsable de patient advocacy de l’àrea de diabetis i oncologia, va decidir fer un gir professional i especialitzar-se en la metodologia Lean. Amb 33 anys recén fets i la seva segona filla acabada de néixer, li van diagnosticar un càncer de mama. La baixa maternal es va convertir en baixa laboral. Les seves experiències professionals prèvies i, sobretot la “seva visió Lean” dels últims anys, han fet que durant tota la malaltia detectés oportunitatts de millora en les que està treballant.

Síntesi de posicionament:

Pacient: Lalis Fontcuberta Adalid. Sexe: dona. Edat: 68 anys. La resta de l’informe m’és difícil d’entendre perquè és molt tècnic. Només un problema, tinc 33 anys (i no 68 com diu l’informe). Tenint en compte que el poc que entenc no és correcte, me’n refio que la resta d’informació està bé i que el tractament és l’adequat per mi? Aquest és només un exemple dels múltiples que em vaig trobar durant el tractament. En 1 any he passat per 3 organitzacions sanitàries, 12 processos assistencials i més de 50 professionals diferents. O la coordinació i la comunicació són exquisites, o és inevitable no trobar àrees de millora.

En els darrers anys he treballat amb associacions de pacients oncològics i és ben cert que fins que no et toca “en primera persona”, és difícil saber com et sentiràs i què necessitaràs. La barreja de sentiments, dubtes, preocupacions que t’apareixen són inevitables, i és per això que passa a ser (encara més) fonamental que, l’entorn sanitari t’ajudi a viure els pròxims mesos de la millor manera possible per afavorir la teva recuperació.

Crec que és imprescindible la participació dels pacients en el model sanitari. Ningú millor que una persona que ho viu de primera mà per saber el què necessites. Els professionals sanitaris han d’estar receptius i aprendre a treballar en un ecosistema on el pacient és una part fonamental de l’equació.

All session by LAlis Fontcuberta | INSTITUT LEAN MANAGEMENT

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!