CA | ES

Juan Carlos Ondategui | WIVI by e-Health Technical Solutions

Co-founder

Juan Carlos Ondategui | WIVI by e-Health Technical Solutions

Co-founder

Biography

El Dr. Juan Carlos Ondategui és Co-founder de WIVI de e-Health Technical Solutions. Optometrista, PhD, MSc, MPH. És Professor a la Facultat d’Òptica i Optometria de la Universitat Politècnica de Catalunya. Té Molta experiència Clínica i és referent per a nous productes per a grans companyies en Visió. Amb més de 25 anys d’experiència en el sector i la instrumentació. ha escrit 3 llibres i té més de 100 publicacions. Accés als CEO dels clients.

PONÈNCIA: “WIVI La solució en 3D clínica i immersiva per a la detecció i tractament de de disfuncions visuals amb AI i gamificació. Sabem mirar però sabem interpretar i descodificar el que veiem?
(Ponència conjunta amb la Sra. Eva Garcia) 

Després de 25 anys tractant aquest problema de forma manual i subjectiva per part dels òptics, el Dr. Juan Carlos els tractava així. Els fundadors amb més de 25 anys en el sector health, clínic i tecnològic es plantegen canviar aquest model amb una experiència apassionant, innovadora i senzilla que canvia la perspectiva dels nens i del prescriptor per millorar les disfuncions visuals, això és WIVI. El joc que ajuda a millorar la visió.
A Europa hi ha 15 milions de nens que tenen disfuncions visuals severes que els limiten les seves capacitats vitals i de qualitat de vida, a més del fracàs escolar. El 20% dels casos de Dislèxia i el 30% de TDAH es confonen amb disfuncions visuals.

Un cop detectats es poden corregir en el 95% dels casos. Només l’1% dels òptics ofereixen aquest servei al 2% d’usuaris a causa de la manca de mitjans, que són manuals, cars, i de llarga durada, a més de mesures subjectives.
WIVI és una solució de la funció visual, de com l’ull interpreta el que veu en el seu cervell i coordina els ulls per exemple per llegir, no és la correcció amb ulleres. És una solució patentada amb 3D Clínic que fa servir les noves tecnologies (gamificació, IA i Watson) de forma objectiva per detectar i corregir les disfuncions visuals i que ofereix un pla personalitzat per usuari. Codisenyat amb els clients. Amb més de 30 premis nacionals i internacionals. Ajudeu-nos a millorar a aquests 15 milions de nens!

All session by Juan Carlos Ondategui | WIVI by e-Health Technical Solutions

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!