CA | ES

Josep Maria Campistol | HOSPITAL CLÍNIC

Director general

Josep Maria Campistol | HOSPITAL CLÍNIC

Director general
@jmcampis | @hospitalclinic

Biography

Josep M. Campistol és el director general de l’Hospital Clínic de Barcelona. Actualment compagina la direcció de l’hospital amb la pràctica clínica i la docència, com a Professor de Nefrologia en el Departament de Medicina de la Universitat de Barcelona. Des 2017 és Catedràtic de la Universitat de Barcelona. Anteriorment va ser el director de l’Institut Clínic de Nefrologia i Urologia (ICNU) i del Servei de Nefrologia i Trasplantament Renal (SNiTR) de l’Hospital Clínic.

Va rebre el seu títol de Medicina a la Universitat de Barcelona el 1983. Després de la seva formació com a resident en Nefrologia a l’Hospital Clínic, el Dr. Campistol va rebre una beca Fulbright (visiting Fulbright Scholarship) a la Facultat de Medicina de la Universitat de Boston a Boston , MA, EE. UU. (1991-1992). El 2000 va fundar el Laboratori Experimental de Nefrologia i Trasplantament Renal (LENIT) amb l’objectiu de promoure la recerca translacional en nefrologia i trasplantament renal i pancreàtic.

Els seus interessos de recerca actuals inclouen l’ús de nous règims immunosupressors en el trasplantament renal, mecanismes de fibrosi de al·loempelt, immunologia del trasplantament i medicina regenerativa renal.

All session by Josep Maria Campistol | HOSPITAL CLÍNIC

[ENTREVISTA] Els pacients entrevisten els gerents

17:30 - 18:30h
Auditori Caixaforum
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!