CA | ES

Josep Lluís Falcó | GENESIS Biomed

Founder and CEO

Josep Lluís Falcó | GENESIS Biomed

Founder and CEO
@Josep_Falco

Biography

Doctor en Química (Institut Químic de Sarrià) i MBA (Universitat de Barcelona).

Josep Lluís té 20 anys d’experiència en el sector biomèdic. Ha treballat per a grans companyies farmacèutiques (Sanofi), farmacèutiques mitjanes (Grup Ferrer), petites empreses de biotecnologia (spin-offs hospitalàries), oficines de transferència tecnologica (Fundació Bosch i Gimpera) i firmes consultores (Antares Consulting i Asphalion). També ha estat professor associat a IQS.

La seva experiència es basa en l’estratègia d’atenció mèdica, la transferència de tecnologia, la captació de fons per a noves empreses, desenvolupament de negocis, màrqueting, accés a mercats, reemborsament i assumptes regulatoris.

Josep Lluís ha fundat 4 empreses. Actualment és membre del consell de 3 empreses noves i mentor de diversos empresaris. A més, en els últims 4 anys ha participat en 6 processos privats de captació de finançament i ha contribuït a captar 33,5 milions d’euros per als seus clients.

Els projectes en què ha participat Josep Lluís es basen en entitats petites de l ‘àmbit de la química, dels productes biològics, de dispositius mèdics, de diagnòstics in vitro, o de nutracèutics i cosmètics. Les àrees terapèutiques en què ha treballat recentment són l’Oncologia, el sistema nerviós central, el Cardiovascular, l’Oftalmologia, l’Ortopèdia, la Traumatologia, el VIH, el Microbioma, els Antibacterians i la Immunomodulació. Té un coneixement global del desenvolupament de dispositius / medicaments, després d’haver treballat en les fases de descobriment, Preclínica i Clínica, Màrqueting i Post-Màrqueting.

Forma part de programes com CaixaImpulse i EIT Health, participant com a revisor, mentor i professor.

L’esperit emprenedor corre per les seves venes. Ha fundat GENESIS Biomed per ajudar a altres empresaris i centres d’investigació en els seus projectes actuals.

PONÈNCIA: “Nous Models de Negoci en Tecnologies de la Salut”

En els últims anys estem vivint una autèntica revolució en el desenvolupament de les tecnologies de la salut, amb veritables motors de canvi que han impactat sense cap dubte en la nostra vida quotidiana. Aquests motors de canvi també han tingut un impacte en els models de negoci que segueixen les companyies que desenvolupen aquestes tecnologies sanitàries. En aquesta ponència s’han posat de manifest aquests motors de canvi i com han fructificat els nous models de negoci que avui en dia estem veient implantar-se en el nostre entorn.

All session by Josep Lluís Falcó | GENESIS Biomed

[PRESENTACIÓ] NOUS MODELS DE NEGOCI EN TECNOLOGIES DE LA SALUT

11:45 - 12:15H
Auditori Farreras Valentí | Hospital Clínic
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!