CA | ES

Josep Cardona | ONALABS

CEO

Josep Cardona | ONALABS

CEO

Biography

El Josep Cardona és farmacèutic i master en direcció i administració d’empreses per ESADE i ha dedicat tota la seva carrera al sector de la salut. Ha estat 30 anys a Esteve Pharmaceuticals en les àrees d’atenció primària i d’especialitats, així com a l’àrea de vacunes i en el sector OTC (àrea de productes sense recepta mèdica). En aquestes àrees ha ocupat el càrrec de director de la unitat de negoci. També ha estat responsable de desenvolupament de negoci i d’innovació, el que li va permetre entrar en contacte amb l’ecosistema d’innovació, i que, segons diu, li ha aportat una visió completament diferent de com entendre les necessitats dels diferents actors de l’àrea de la salut, inclosos els usuaris finals que tan oblidats estan en nombroses ocasions.

Gràcies a aquesta trajectòria ha adquirit gran experiència en la gestió i posada en marxa de nous negocis en l’àmbit de la salut, en el desenvolupament de noves àrees d’activitat o en la introducció de nous productes. La seva visió estratègica, capacitat d’innovació i de lideratge de negoci li han estat claus per impulsar l’entrada exitosa en els diversos mercats.

El Josep participa com a mentor amb Ship2B en el vertical S2B Health&Care i també és mentor del programa StartHealth del TecnoCampus.

Actualment és soci i CEO d’Onalabs, una companyia tecnològica especialitzada en sensòrica biomèdica remota i no invasiva, que aporta solucions molt innovadores per l’àrea de la salut, principalment.

PONÈNCIA: ‘Les aportacions de la bio-sensòrica remota a la qualitat de vida dels pacients i als nous models assistencials’
A través de dispositius de sensòrica remota contínua i no invasiva, integrats amb els sistemes de salut, podrem fer un seguiment molt més eficient dels pacients crònics i de risc, i amb una major implicació dels equips d’atenció primària. Tot això permetrà millorar la qualitat de vida dels pacients, amb un seguiment de la seva salut de manera més eficient i alineada amb els nous sistemes de salut, on es vol potenciar el paper de la primària. En les situacions com l’actual pandèmia, això permet menys desplaçaments dels pacients de risc als hospitals, minimitzant el contacte amb el COVID i reduint també les visites dels sanitaris al domicili del pacient.

All session by Josep Cardona | ONALABS

xpabcncongress.com