CA | ES

José Luis López | Insulcloud

CEO

José Luis López | Insulcloud

CEO
@Insulclock

Biography

És Llicenciat en Ciències de la Comunicació i ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents projectes d’emprenedoria, algun dels quals amb força èxit empresarial. Actualment està dedicat el 100% a Insulcloud S.L. empresa que desenvolupa solucions tecnològiques per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb malalties cròniques i la de les seves famílies. El primer desenvolupament tecnològic ha estat Insulclock, que neix de la necessitat real de José Luis i Jesús Arenas, socis fundadors, en el seu dia a dia. José Luis com a pacient amb diabetis tipus 1 des de fa més de 20 anys i Jesús com a cuidador i familiar d’una persona amb diabetis.

PONÈNCIA: “L’apoderament del pacient per crear les seves pròpies solucions tecnològiques”

La innovació en salut passa també pel pacient des del moment de la cocreació. És bàsic per a la millora de la qualitat de vida de les persones, conèixer les seves necessitats reals, les seves molèsties del dia a dia i les seves preocupacions. La innovació sanitària ha d’escoltar al pacient. De la pròpia experiència de l’usuari poden néixer les millors solucions.

Com un pacient expert pot arribar a crear un sistema que l’ajudi a controlar la seva diabetis? Com és possible que s’arribi a llançar un producte al mercat que neix d’unes necessitats reals que ningú havia tingut en compte fins ara?

 

All session by José Luis López | Insulcloud

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!