CA | ES

Jordi Piera | SERVEI CATALÀ DE LA SALUT

Director de l’Oficina de l’Estratègia de Salut Digital de Catalunya

Jordi Piera | SERVEI CATALÀ DE LA SALUT

Director de l’Oficina de l’Estratègia de Salut Digital de Catalunya
@jpieraj

Biography

El Jordi Piera Jiménez és Enginyer Informàtic per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A més, disposa d’un Màster en Telemedicina per la Universitat Oberta de Catalunya i actualment és candidat a doctorat en la Societat de la Informació i el Coneixement també per la UOC.

Va començar a treballar a Badalona Serveis Assistencials (BSA) l’any 2003, primer com a analista i desenvolupador de programari dins del departament TIC. Després d’uns anys dedicat completament a la informàtica, les seves inquietuds per millorar l’assistència en serveis de salut i socials el va portar a endegar i liderar una Unitat d’Innovació i Recerca en eSalut també dins de BSA.

En l’àmbit acadèmic, el Jordi és professor visitant de la Facultat de Medicina de la Universitat d’Udine (Itàlia) en Atenció Integrada i professor col·laborador de la Facultat d’Enginyeria en Informàtica, Telecomunicacions i Multimèdia de la UOC en Planificació estratègica de sistemes d’informació. El Jordi és també coordinador del Executive Master in Digital Health de la Universitat de Barcelona.

Actualment és el Director de l’Oficina de l’Estratègia de Salut Digital de Catalunya dins del Servei Català de la Salut.

All session by Jordi Piera | SERVEI CATALÀ DE LA SALUT

xpabcncongress.com