CA | ES

Javier Gil | SENSING TEX

Chief Commercial Officer

Javier Gil | SENSING TEX

Chief Commercial Officer
@sensingtex

Biography

Javier Gil és Enginyer de Telecomunicacions (UPC) i Executive MBA (EAE Business School). Actualment és Chief Commercial Officer de Sensing Tex des d’on lidera les àrees de màrqueting i comercial de la companyia, expandint la seva presència internacionalment principalment en els sectors de healthcare, wellness i sports.

Javier ha desenvolupat els seus més de 20 anys de carrera professional en l’àmbit de les telecomunicacions i Internet, on ha passat per diferents posicions de responsabilitat en les àrees del màrqueting, vendes i estratègia de desenvolupament de negoci dins d’operadors de telecomunicacions com Retevision, Ono o Vodafone a més d’haver estat President de Espanix i membre de la seva Junta Directiva durant més de 12 anys. Més recentment ha estat director general de l’empresa de vídeo per Internet Shooowit i també director general per a Espanya de l’operador mòbil virtual Lebara. Javier és també fundador de l’agència de Màrqueting K de Màrqueting, Digital Business Advisor en 4BM i Membre del Consell d’Administració en Shooowit.

PONÈNCIA: El monitoratge no intrusiu com a eina de seguiment i diagnòstic

El desenvolupament de les solucions basades en objectes connectats ha obert una gran oportunitat en el camp de la prevenció i la cura de pacients de forma remota. Al seu torn, si aquestes solucions permeten la monitorització de l’activitat diària d’una manera no intrusiva, contribueixen a la comoditat dels usuaris i que l’ús d’aquestes solucions es converteixi en una cosa quotidiana.

Sensing Tex, a través del seu Sensing Mat Platform permet el desenvolupament de solucions extrem a extrem per monitorització remota de pacients en base als patrons de pressió identificats sobre els tèxtils electrònics. A partir dels mapes de pressió obtinguts es poden monitorar variables com la presència / absència, postures, moviment o biosenyals com el ritme cardíac o la freqüència respiratòria. A partir de tots aquests patrons es poden determinar comportaments, prevenir situacions de risc i fins i tot modificar hàbits sobre la base de la configuració d’alarmes que tant poden ser utilitzades pel pacient com pels seus cuidadors de manera local o remota. D’aquesta manera es pot generar un entorn segur i de confort sense necessitat de transgredir la privacitat de les persones.

 

All session by Javier Gil | SENSING TEX

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!