CA | ES

Ida-Kristin Ø. Elvsaas | NORWEGIAN INSTITUTE OF PUBLIC HEALTH (NIPH)

Assessora sènior, investigadora M.Sc.

Ida-Kristin Ø. Elvsaas | NORWEGIAN INSTITUTE OF PUBLIC HEALTH (NIPH)

Assessora sènior, investigadora M.Sc.
@Folkehelseinst | @idakristinelvs1

Biography

Ida-Kristin Ø. Elvsaas treballa com a assessora sènior de la divisió de Revisió i Avaluació de Tecnologies Sanitàries a l’Institut Noruec de Salut Pública (NIPH). Actualment, el seu objectiu principal és coordinar el desenvolupament de les directrius per incloure la contribució dels pacients a les revisions sistemàtiques i a les Avaluacions de Tecnologies Sanitàries, ATS -conegudes com a Health Tecnology Assessment (HTA)- , tant a NIPH com a la Xarxa Europea d’Avaluació de Tecnologies Sanitàries (EUnetHTA).

Durant tota la seva activitat a NIPH, ha tingut la responsabilitat de preparar revisions sistemàtiques i informes d’ ATS per als serveis sanitaris noruecs. A més, ha participat en formació interna i externa i en la preparació de nous agents en mètodes de revisió sistemàtica i classificació d’evidències mitjançant el sistema GRADE (Grading of Recommendations, Assessment, Development and Evaluation) és a dir una metodologia que classifica les recomanacions, la valoració, el desenvolupament i l’avaluació de les tecnologies sanitàries.

PONÈNCIA: Patient input in Relative Effectiveness Assessments”

(Connexió telemàtica amb la ponent)

La participació de pacients a les Avaluacions d’Efectivitat Relativa (REAs) basades en l’experiència personal pot fer que les avaluacions siguin més rellevants per als responsables de la presa decisions que utilitzen les REAs en el seu procés de presa de decisions. En el marc de la European Network for Health Technology Assessment (EUnetHTA) hem desenvolupat un document d’orientació que descriu com els equips d’avaluació poden recollir i utilitzar la contribució del pacient en les seves avaluacions.

Altres pàgines web de referència: https://www.eunethta.eu/

 

 

 

All session by Ida-Kristin Ø. Elvsaas | NORWEGIAN INSTITUTE OF PUBLIC HEALTH (NIPH)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!