CA | ES

Gisela Castañé | COAGUTEST

Dissenyadora de branding i interfície de l'app

Gisela Castañé | COAGUTEST

Dissenyadora de branding i interfície de l'app

Biography

La publicista Gisela Castañé és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​llicenciada en 2019 i especialitzada en Disseny Gràfic per la universitat sueca Linnéuniversitat.
Castañé ha treballat en diferents empreses i agències de publicitat, buscant i creant solucions per millorar la vida de consumidor. A més, ha participat en diferents projectes sociosanitaris de forma voluntària, com a la creació i adaptació de material gràfic i digital per a la Fundació AVAN Neurologia.
Actualment, treballa en l’equip Coagutest juntament amb els programadors Armando Quispe i Juan Quispe, i Cristina Castañé, la pacient de la Unitat de Trombosi i Hemostacia de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau. En aquest projecte, Gisela Castañé està a càrrec de el disseny de la interfície de l’app, projecte que combina amb la seva formació post-universitària a l’Escola Brother Barcelona, on s’especialitza en Creativitat Integral.

PONÈNCIA: ‘Coagutest: l’app per controlar les dosis de medicació en pacients del Tractament d’Anticoagulació Oral’
Coagutest és un prototip d’app mòbil de control i càlcul de la medicació dels pacients del Tractament d’Anticoagulació Oral (TAO). Les dosis de medicació d’aquests usuaris varien en funció d’un control INR que es realitza en els Centres d’Atenció Primària. Aquests càlculs i el seguiment del pla de medicació pot resultar complex per als pacients.
En els últims anys, s’ha proporcionat una màquina d’autocontrol a alguns pacients anomenada Coagucheck®, que permet a alguns usuaris poder realitzar aquest control a casa. Tot i això, el càlcul de les dosis segueix sent tediós i complex per als usuaris.
Gràcies a Coagutest, els usuaris podran tenir en una app tota la informació necessària per controlar la seva medicació: des del registre dels seus valors INR, un gràfic historial d’aquests valors, les dosis diàries que han de prendre amb un sistema de notificacions, preguntes i respostes freqüents relacionades amb la seva patologia. L’app també inclourà funcionalitats com les farmàcies de guàrdia més properes a la geolocalització, un apartat de contacte d’urgència, entre d’altres. Tot això en una interfície senzilla i intuïtiva.
En definitiva, Coagutest facilita la vida dels pacients de TAO posant a l’abast de la seva mà tota la informació per controlar la seva medicació de manera còmoda, i així millorar la seva qualitat de vida.

All session by Gisela Castañé | COAGUTEST

xpabcncongress.com