CA | ES

German Rodríguez | Hospital Clínic

Project Manager de la Direcció d’Estratègia i Planificació

German Rodríguez | Hospital Clínic

Project Manager de la Direcció d’Estratègia i Planificació
@GerRodFer

Biography

Millorar la societat des del seu treball és el que més el motiva professionalment. Va néixer com a consultor en el sector de la salut i, al llarg dels seus 20 anys d’experiència, s’ha convertit en un Project Manager amb experiència i expertise en les diferents àrees del sector.
Amb diferents projectes realitzats en totes les disciplines dins d’un Hospital, especialment en l’assistència i la recerca. No obstant això, en els últims anys, des del Departament d’Estratègia i Planificació de l’Hospital Clínic, té l’oportunitat de treballar en projectes d’alt impacte en la societat, pel seu vincle amb la comunicació.
La innovació és un dels aspectes més destacats d’aquesta darrera etapa, en què per posar els pacients en el centre, de la mà de l’Àrea de Comunicació de l’Hospital i de la Direcció de Sistemes, poden incorporar enfocaments nous i innovadors per aconseguir aquest objectiu.

Llicenciat per la Universitat de Barcelona en Administració i Direcció d’Empreses, Màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària, i el més important, amb arrels en el sector salut en 2 generacions precedents de metges i cirurgians, l’ajuden a entendre i afrontar els reptes que la seva professió li planteja amb una sensibilitat peculiar i diferent, que fins a la data estan donant bons resultats.

PONÈNCIA: “PortalCLÍNIC. Informació que et cuida”

El 60% dels espanyols busca informació sobre salut a Internet, però només un 38% confia en els resultats de la seva cerca, una dada que contrasta amb la confiança que genera la informació proporcionada pels professionals sanitaris, que arriba al 92%. Per donar resposta a aquesta demanda d’informació fiable a la xarxa, l’Hospital Clínic, en col·laboració amb la Fundació BBVA, ha creat PortalCLÍNIC, un espai web que compta amb informació de continguts de salut sobre malalties, proves, procediments i prevenció.

En la fase de llançament del projecte han participat més de 200 professionals mèdics i d’infermeria del Clínic, que han pogut fer realitat el projecte gràcies, també, a la col·laboració de 62 pacients que s’han ofert per explicar la seva experiència.
Amb el projecte de PortalCLÍNIC es vol ajudar als pacients a gestionar les seves preocupacions amb informació fiable, de qualitat, i ajudar-los a tenir un paper actiu en la cura de la salut. El pacient informat redueix la incertesa, minimitza els efectes psicològics de les seves patologies, incorpora hàbits saludables i compleix millor els tractaments, cosa que repercuteix en millors resultats de salut.

PortalCLÍNIC és una eina que neix amb la vocació de compartir el coneixement dels nostres professionals a la ciutadania i mantenir-la viva mitjançant l’actualització i la incorporació de nous continguts de manera constant.

All session by German Rodríguez | Hospital Clínic

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!