CA | ES

Fernando Ozores | Buenaidea

Director

Fernando Ozores | Buenaidea

Director
@ideabuena

Biography

Fernando Ozores és un especialista en innovació. Va començar a L’Oréal i va seguir a Atos per desenvolupar i llançar nous productes al mercat abans de fundar Buenaidea al 2005.

Des de Buenaidea, i junt amb l’equip de Stimulo Design, en Fernando facilita processos creatius i utilitza els mètodes design thinking per dissenyar nous productes, serveis i models de negoci en empreses públiques i privades del sector sanitari.

Les activitats dutes a terme amb l’Hospital Clinic i el servei de prehabilitació han estat principalment la facilitació dels processos de treball multidisciplinars  per acompanyar els experts en el disseny d’un servei escalable i sostenible tan operativa com econòmicament.

Un repte complex que implica la utilització de dispositius i plataformes digitals així com la col·laboració del sector públic i privat per garantir un servei de qualitat i d’accés universal.

PONÈNCIA: “Prehabilitació: No et preocupis per la cirurgia, ocupa-te’n!”

La ponència presenta el servei de prehabilitació trimodal (exercici físic, nutrició i mindfulness) a alt nivell: una preparació física i mental del pacient que millora la seva qualitat de vida i la gestió econòmica de l’hospital en casos de cirurgies majors.

Els objectius a cobrir durant la ponència són: (1) Entendre el repte que suposa la escalabilitat, la transferència i l’accessibilitat universal d’ aquest servei per tota la comunitat. (2) Fer una aproximació a la solució que els experts estan pilotant a dia d’avui i (3) Reflexionar sobre els mètodes design thinking emprats en el projecte i valorar la seva efectivitat pel (re-) disseny de serveis en el sector sanitari.

All session by Fernando Ozores | Buenaidea

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!