CA | ES

Eva Garcia | WIVI by e-Health Technical Solutions

CEO & Co-Founder

Eva Garcia | WIVI by e-Health Technical Solutions

CEO & Co-Founder
@WIVIvision

Biography

Eva Garcia Ramos és CEO & Co-Founder a WIVI una solució de e-health Technical Solutions. Enginyera en Telecomunicacions, també s’ha format amb un PDG a IESE.
Ha estat CEO, CIO i membre del comitè de direcció en diverses empreses multinacionals: eHealth, Gamesa Siemens, Tu Automotive, Berlys, etc. Ha tingut responsabilitat a nivell mundial amb més de 100 persones al seu càrrec a Gamesa Siemens. Ha desenvolupat una experiència global en la gestió tant nacional com internacional i de desenvolupament de noves línies de negoci, a més de solucions tecnològiques en diversos sectors inclosa l’àrea de visió. Porta més de 24 anys d’experiència desenvolupant solucions. Accés als CEO dels col·laboradors i grans empreses tecnològiques.

PONÈNCIA: “WIVI La solució en 3D clínica i immersiva per a la detecció i tractament de de disfuncions visuals amb AI i gamificació. Sabem mirar però sabem interpretar i descodificar el que veiem?
(Ponència conjunta amb el Dr. Juan Carlos Ondategui) 
Després de 25 anys tractant aquest problema de forma manual i subjectiva per part dels òptics, el Dr. Juan Carlos els tractava així. Els fundadors amb més de 25 anys en el sector health, clínic i tecnològic es plantegen canviar aquest model amb una experiència apassionant, innovadora i senzilla que canvia la perspectiva dels nens i del prescriptor per millorar les disfuncions visuals, això és WIVI. El joc que ajuda a millorar la visió.
A Europa hi ha 15 milions de nens que tenen disfuncions visuals severes que els limiten les seves capacitats vitals i de qualitat de vida, a més del fracàs escolar. El 20% dels casos de Dislèxia i el 30% de TDAH es confonen amb disfuncions visuals.

Un cop detectats es poden corregir en el 95% dels casos. Només l’1% dels òptics ofereixen aquest servei al 2% d’usuaris a causa de la manca de mitjans, que són manuals, cars, i de llarga durada, a més de mesures subjectives.
WIVI és una solució de la funció visual, de com l’ull interpreta el que veu en el seu cervell i coordina els ulls per exemple per llegir, no és la correcció amb ulleres. És una solució patentada amb 3D Clínic que fa servir les noves tecnologies (gamificació, IA i Watson) de forma objectiva per detectar i corregir les disfuncions visuals i que ofereix un pla personalitzat per usuari. Codisenyat amb els clients. Amb més de 30 premis nacionals i internacionals. Ajudeu-nos a millorar a aquests 15 milions de nens!

All session by Eva Garcia | WIVI by e-Health Technical Solutions

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!