CA | ES

David González | Onkologikoa Fundazioa

Director d'Infermeria | Responsable d'Experiència Pacient

David González | Onkologikoa Fundazioa

Director d'Infermeria | Responsable d'Experiència Pacient
@Onkologikoa

Biography

David González és diplomat universitari en Infermeria en 2003. Treballa en Onkologikoa Fundazioa des de 2003 fins a l’actualitat, principalment en els serveis de Medicina Nuclear, Hospitalització, Radiologia i Consultes Externes.
Durant la seva carrera professional, ha col·laborat en projectes d’investigació infermera en cardiologia, oncologia, alzheimer i parkinson.
Ha realitzat ponències i seminaris sobre el “Paper de la infermeria en medicina nuclear” en congressos i universitat.
Des 2015 és supervisor de l’Àrea Diagnòstica i de Tractament en Onkologikoa i des de juliol de 2017 és Director d’Infermeria.
Des de juny de 2016 és responsable de l’àrea d’Experiència Pacient.

PONÈNCIA: “Espai Veu Onkologikoa”
Dins el marc de l’experiència pacient i del projecte Living Lab Onkologikoa, hem desenvolupat en els últims mesos un projecte de disseny per a l’Espai Veu, espai físic que serà la imatge del nostre Living Lab, i que servirà de suport per a la resta dels projectes d’experiència pacient que tenim actualment en desenvolupament. Per dissenyar aquest espai hem realitzat tallers de cocreació amb pacients, professionals sanitaris de Onkologikoa Fundazioa i Hospital Universitari Donostia, i l’escola Kunsthal de disseny i interiorisme com a pedrera d’experts per a aquesta dinàmica.

All session by David González | Onkologikoa Fundazioa

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!