CA | ES

Cristina Bescos | EIT HEALTH SPAIN

Managing Director

Cristina Bescos | EIT HEALTH SPAIN

Managing Director
@XtinaBescos | @EIT_Health_es

Biography

Cristina Bescos té un doctorat en enginyeria de Telecomunicació, especialitzada en biomedicina i ha estat recentment nomenada directora gerent de EIT Health Spain, una de les majors iniciatives europees d’innovació en salut. Posseeix una extensa carrera en investigació i gestió de grans equips internacionals en salut digital i transformació del sistema sanitari. Combina experiència en quatre països europeus, en institucions públiques de recerca i el sector privat, com l’Agència Espacial Europea, Hewlett Packard, Telefónica I+D i Philips. En aquesta última empresa, va ser directora de programes europeus en salut poblacional / telemedicina i Value-Based Healthcare (VBH).

Cristina Bescos també ha exercit diversos rols de representació a nivell europeu en organismes industrials, comitès d’estandardització, fòrums d’experts i projectes d’innovació en el camp de l’envelliment saludable i la gestió integrada de l’atenció crònica.

Síntesi de posicionament:

El sistema de salut espanyol està reconegut com el més eficient d’Europa i els resultats poblacionals d’esperança i qualitat de vida ens situen com a líders mundials. Podem mantenir la qualitat assistencial davant els nous reptes de l’envelliment i de les malalties cròniques? Solament amb la innovació podem mantenir o millorar els índexs actuals. A més, els ciutadans i pacients demanen més participació en els serveis. EIT Health és un facilitador de l’ecosistema per validar solucions col·laboratives en diferents entorns europeus a través d’innovació, educació i emprenedoria. Podem exportar models d’èxit a altres països? ¿Funcionaran aquí experiències americanes? Com mantenir la rellevància local en un entorn cada vegada més internacional?

All session by Cristina Bescos | EIT HEALTH SPAIN

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!