CA | ES

César Velasco | NOVARTIS PHARMA

Director d'Innovació, digital i business excellence

César Velasco | NOVARTIS PHARMA

Director d'Innovació, digital i business excellence
@CesarVelascoMun

Biography

Nascut a Madrid el 1986, el Dr. Velasco és doctor en Medicina i Cirurgia cum laude amb menció internacional per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Madrid. Especialista de Medicina Preventiva i Salut Pública per l’Hospital Clínic de Barcelona, ​​Universitat de Barcelona. Màster Universitari en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona (2014). Va realitzar un postgrau en Estadística en Ciències de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Executive MBA per ESADE.

César Velasco també va realitzar cursos d’especialització en la Universitat Autònoma de Madrid, a la Harvard University Rockefeller Center – Reial Col·legi Complutense, la London School of Hygiene & Tropical Medicine, a IESE, i al Fall Institute de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, entre d’altres.

En l’àmbit professional, ha treballat com sub-director mèdic a l’Hospital Clínic Universitari “Lozano Blesa” de Saragossa (2015-2016) i entre 2017-2018, com a Director Mèdic d’Innovació i Gestió Integral en l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Posteriorment va dirigir la Agencia de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

També ha col·laborat com a epidemiòleg i expert en l’Institut de Salut Global de Barcelona (2015) i ha participat en projectes del seu àmbit en organismes internacionals com l’Organització Mundial de la Salut i el Centre Europeu de Prevenció i Control de malalties (Unió Europea).

És autor de publicacions i articles en àmbits sanitaris com la salut pública, la salut dels migrants, les vacunes i el VIH, entre altres temes. Ha participat de manera activa en associacions científiques com l’Associació Espanyola de Vacunologia i la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitària (SESPAS). És expert membre del panell assessor de l’OMS dins del grup de treball SAGE / OMS de vacunes i vacunació enfront del ebola.

 

All session by César Velasco | NOVARTIS PHARMA

xpabcncongress.com