CA | ES

César Velasco | Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, AQuAS

Director

César Velasco | Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, AQuAS

Director
@aquascat | @CesarVelascoMun

Biography

Nascut a Madrid el 1986, el Sr. Velasco és doctor en Medicina i Cirurgia cum laude amb menció internacional per la Universitat de Barcelona (2016). Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Madrid (2010). Especialista de Medicina Preventiva i Salut Pública per l’Hospital Clínic de Barcelona, ​​Universitat de Barcelona (2011-2015). Màster Universitari en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona (2014). Va realitzar un postgrau en Estadística en Ciències de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona (2015).

César Velasco també va realitzar cursos d’especialització en la Universitat Autònoma de Madrid, a la Harvard University Rockefeller Center – Reial Col·legi Complutense, la London School of Hygiene & Tropical Medicine, a IESE, i al Fall Institute de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, entre d’altres.

En l’àmbit professional, ha treballat com sub-director mèdic a l’Hospital Clínic Universitari “Lozano Blesa” de Saragossa (2015-2016) i entre 2017-2018, com a director d’Innovació i Gestió Integral en l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.
També ha col·laborat com a epidemiòleg i expert en l’Institut de Salut Global de Barcelona (2015) i ha participat en projectes del seu àmbit en organismes internacionals com l’Organització Mundial de la Salut i el Centre Europeu de Prevenció i Control de malalties (Unió Europea).

És autor de publicacions i articles en àmbits sanitaris com la salut pública, la salut dels migrants, les vacunes i el VIH, entre altres temes. Ha participat de manera activa en associacions científiques com l’Associació Espanyola de Vacunologia i la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitària (SESPAS). És expert membre del panell assessor de l’OMS dins del grup de treball SAGE / OMS de vacunes i vacunació enfront del ebola.

All session by César Velasco | Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, AQuAS

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!