CA | ES

Arthur Bretonnet | SFY

Head Digital innovation Health Europe

Arthur Bretonnet | SFY

Head Digital innovation Health Europe
@arthurWTech

Biography

L’Arthur Bretonnet ha treballat en Direcció d’Estratègia en diversos països. Aquests últims anys, lidera projectes de Salut Digital per a la Indústria Farmacèutica a nivell Europeu, desenvolupant solucions amb un fort valor afegit, per millorar la vida dels pacients i l’experiència dels metges en les principals àrees terapèutiques.

La seva implicació en el món de les startups, de la innovació digital i de la medicina, fa d’ell un actor amb visió total en el futur de la medicina.
Arthur Bretonnet disposa d’un Màster en IT i un Màster en Business Administration, experiències internacionals en multinacionals així com en entorn de startups.

PONÈNCIA: “Intel·ligència artificial per a l’embaràs d’alt risc”

Presentem un cas complet d’innovació digital en l’àmbit obstètric: amb l’augment de l’edat materna del primer embaràs, 25% dels embarassos són considerats d’alt risc, amb conseqüències tant per a la mare com per al nadó. Els mètodes de seguiment han evolucionat poc en aquests 50 últims anys.

El nostre repte, amb el suport de pacients i metges mitjançant processos de Design Thinking, ha estat de co-dissenyar una solució sostenible basada en les necessitats no cobertes, per millorar la vida de milions de mares al món.

És un projecte molt bonic perquè fa conviure 2 conceptes: d’una banda el naixement que és l’essència de la vida, la més pura, i les últimes tendències tecnològiques.

 

All session by Arthur Bretonnet | SFY

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!