CA | ES

Anna Fernández | HOSPITAL PLATÓ

Responsable Unitat Atenció Ciutadania

Anna Fernández | HOSPITAL PLATÓ

Responsable Unitat Atenció Ciutadania
@hospitalplato

Biography

La Sra. Anna Fernández Gallegos és Diplomada en Treball Social i Llicenciada en Sociologia per la UB 2007.

Màster en Gestió Hospitalària i Serveis Sanitaris 2007 i Experta en Qualitat Assistencial centrada en les persones 2020. Ha treballat com a coordinadora tècnica a l’àrea infermeria de l’Hospital Plató i actualment és responsable d’atenció a la ciutadania de l’Hospital Plató. Des de 2019, participa com a membre de Grup d’experiència Pacient de l’Hospital Plató (grup XPA) que desenvolupa projectes en aquest àmbit.

PONÈNCIA: ‘Experiència de la persona pacient en aïllament per COVID-19 a l’Hospital Plató’.
Des de l’esclat de la crisi sanitària de SARS-CoV-2, tot el sistema de salut ha hagut de fer una adaptació i reorganització enormes amb la finalitat de fer una atenció i cura de la salut de les persones immerses en aquest procés clínic.
L’Hospital Plató ha adaptat estructures físiques, reorganitzat espais i modificat tasques del personal sanitari que han suposat una modificació de competències, treball i un fort aprenentatge.

Els projectes en els quals es treballa des del Grup Experiència Pacient (Grup XPA) de l’Hospital Plató han establert nous objectius d’aprenentatge i coneixement de l’experiència, del viscut i de com afecta en l’atenció i la salut de les persones i dels i de les professionals.

Des del Grup XPA de l’Hospital Plató s’ha iniciat un estudi que inclou l’anàlisi de diferents aspectes de comunicació, informació i tracte durant aquest període amb l’objectiu de valorar el procés d’atenció de les persones a l’Hospital Plató, conèixer la valoració de la informació i la comunicació de les persones hospitalitzades amb COVID19 en aïllament. Un cop completat l’estudi es preveu treballar en les millores sorgides, de manera conjunta, mitjançant eines que permetin la cocreació, tant per la ideació dels projectes com per la seva implantació.

All session by Anna Fernández | HOSPITAL PLATÓ

xpabcncongress.com