CA | ES

Ana Mayoral | OXIGEN Salud

Directora Mèdica

Ana Mayoral | OXIGEN Salud

Directora Mèdica
@OXIGENsalud

Biography

Ana Mayoral es va llicenciar en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2008 i es va especialitzar en Pneumologia a l’Hospital del Mar (Parc de Salut Mar) de Barcelona. Compta amb una àmplia experiència en l’àmbit de la ventilació mecànica no invasiva. Va realitzar una rotació externa durant l’especialitat de Pneumologia a l’Hospital São João (Porto), en la unitat de ventilació mecànica no invasiva, a càrrec del professor João Carlos Winck i el doctor Miguel Gonçalves. Va perfeccionar els seus coneixements, habilitats i capacitats en aquest àmbit durant la seva formació clínica en el Departament de Medicina Física i Rehabilitació de l’Hospital Universitari de Newark (EUA), a càrrec del Dr. John R. Bach. Va realitzar el Màster en Atenció del Malalt Respiratori Crònic Avançat, que organitza la Universitat Autònoma de Barcelona el 2015. Actualment, està desenvolupant la seva activitat a OXIGEN salud com a directora mèdica, responsable assistencial i responsable de formació des de 2014. Entre les seves responsabilitats destaca la seva participació activa en projectes de recerca, participació en cursos i congresos, així com, coordinació amb centres prescriptors.

PONÈNCIA: “L’elecció de mascareta, clau per a la satisfacció del pacient”

Els pacients amb tractament amb CPAP suposa el 75% de tots els nostres pacients. Un total de 21000 pacients, dels quals més de 7000 estan sent telemonitoritzats. El principal símptoma de la Síndrome d’Apnees-hipoapnees del Son (SAHS) és l’excessiva somnolència diürna, la qual pot arribar a ser incapacitant i associar-se a accidents de trànsit, domèstics i laborals. No obstant això, el principal problema d’aquesta teràpia és la no adaptació i l’incompliment del tractament amb CPAP, i per tant, la manca de millora de la simptomatologia. Per tant, triar la mascareta adequada a l’inici del tractament és imprescindible per aconseguir una correcta adaptació al tractament i millorar la simptomatologia dels pacients.

Interessaria conèixer quina seria la millor mascareta per aconseguir els millors resultats respecte al confort del pacient i qualitat de tractament, i per tant, la millor en major compliment, menys fuites i menys esdeveniments respiratoris residuals.

All session by Ana Mayoral | OXIGEN Salud

PROVISIÓ DE SERVEIS EN SALUT: OXIGENOTERÀPIA

10:35 - 11:05H
Auditori CaixaForum
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!