CA | ES

Ana Jordán | LINDE HEALTHCARE

Product manager

Ana Jordán | LINDE HEALTHCARE

Product manager
@LindeHCSpain

Biography

L’Ana Jordán de la Campa és infermera experta en TRDS, amb una llarga trajectòria en gestió clínica. Actualment treballa a Linde Healthcare, com a Product manager dins el departament de màrqueting. La seva tasca inclou diferents rols entre els quals cal destacar la definició i implementació de nous models de servei i canals d’atenció al pacient; desenvolupament de diferents programes a nivell domiciliari i ambulatori adaptats a les necessitats del pacient i professionals sanitaris; desenvolupament d’eines que promouen una millor gestió de la malaltia (aplicació mòbil per a pacients amb SAHS: Appnealia, pàgina web de la companyia, portal de gestió del pacient crònic LMD); recerca i validació de productes i definició de la cartera d’equips, accessoris i mascaretes per a les teràpies respiratòries; elaboració i validació del material educatiu adreçat a professionals sanitaris i pacients, materials promocionals per a l’equip comercial i personal sanitari; suport clínic i tècnic.

Anteriorment, va ser responsable del Centre de Gestió Clínica, departament clínic dedicat al seguiment, educació i formació de pacients amb patologia respiratòria crònica mitjançant diferents programes de cures: Programa d’adherència i programa de monitorització domiciliària de pacients MPOC. Durant els 8 anys primers de carrera professional, va treballar com a infermera assistencial en serveis hospitalaris, en vigilància intensiva, oncologia i quiròfan.

PONÈNCIA: “Tecnologia al servei del pacient, el pacient amb oxigenoteràpia està preparat per al seu ús?”

En els últims anys han aparegut eines informàtiques dirigides a millorar la salut. Els avenços tecnològics afavoreixen la gestió de la malaltia mitjançant l’ús de pàgines web, portals de salut, aplicacions mòbils, etc.  Estudis actuals demostren que els pacients d’avançada edat fan un menor ús d’aquestes tecnologies, obtenint per tant menys oportunitats per beneficiar-se. Per això és necessari identificar els diferents perfils de pacients amb malalties cròniques que es podrien beneficiar, i també aquells que per beneficiar-se’n necessitaran ajuda tècnica o major motivació. S’analitzarà el perfil del pacient amb oxigenoteràpia i l’ús de tecnologia, així com les eines que podrien ser útils en la gestió de la malaltia.

All session by Ana Jordán | LINDE HEALTHCARE

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!