CA | ES

Airí Dordas | THE CARE LAB

Design Strategist

Airí Dordas | THE CARE LAB

Design Strategist
@airidp | @thecarelab

Biography

Airí té més de 9 anys d’experiència en l’àmbit de l’estratègia en disseny i publicitat. Va començar la seva carrera com a estratega de comunicació per a diferents marques globals com Seat, Bayer o Amplifon. Actualment treballa com a dissenyadora en el món de la innovació social per a projectes locals i internacionals.

El 2018, es va unir a The Care Lab per impulsar una transformació en el món de la Salut i les Cures. El seu paper en l’organització és aportar les seves habilitats en comunicació i estratègia, així com també de recerca qualitativa, a través de tot el procés de disseny per repensar i redissenyar models i solucions per als nostres sistemes de Salut i Cures.

L’any 2017 va formar part de l’organització Casa Nostra, Casa Vostra per a la creació d’una de les campanyes de conscienciació ciutadana més grans dels últims anys a Barcelona en favor dels drets de les persones refugiades.

Airí té un màster en Estratègia de Marca i un grau en Publicitat i Relacions Públiques per la UPF de Barcelona.

S’incorpora en la part de debat com a coparticipant de la propostaConverses al voltant del Final de Vida: necessitats, oportunitats i alguns reptes que ens ha plantejat la COVID19.

 

All session by Airí Dordas | THE CARE LAB

xpabcncongress.com